Zgorela picerija Viva :(

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
verjetno ima slučaaaajno dobro zavarovano
smile-1.gif

no vsaj dostavo še vedno imajo ne? ker za dostavo itak drugje pečejo

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
mah man je ni škoda. Še dost boljših gostiln v okolici...

Hrano so sicer imeli dobro, samo način postrežbe in obnašanje kelnerjev tam pa je bilo zadnje čase porazno.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
men se je Tonač pred leti čist pokvaril in mi sploh na misel ne pade več da bi naročal tam... trenutno naročam samo pri Picantu. Pa Vivo sem hotel preizkusit kar se tiče dostave

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Ja sej jst ene par let nisem naročal tam, ker so bile pice...kaj pa vem...se mi je zdelo, da so mi dostavili še pol litra olja na pici.
Zadnjič in danes pa sta bili pici čist ok.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
verjetno ima slučaaaajno dobro zavarovano
smile-1.gif

To pa niso lepe besede.

BTW Lastnika sta spala v hiši ki se drži picerije. Mož se je zbudil okoli druge ure zjutraj. Požar se je začel verjetno v kuhinji.
Oboje bo verjetno treba podret
crazy1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.884
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
viva je itak bla znana po velkih porcijah
smile-1.gif

Samo še mize zamenjajo s koriti za prašiče. Velja tudi za bolero (oziroma bolero 5 let nazaj, ko sem bil nazadnje tam). Dobesedno tako sem se počutil ko sem dobil na mizo. Ker to ni velika porcija ampak 5kratna porcija (pa sem v tistih časih res požrl za tri). Naročiš solato pa ti prinese 3 glave solate, pol kile zelja in celega piščanca gor. Za 10 člansko družino nafutrat. Smajli, ki bruha.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
men se je Tonač pred leti čist pokvaril in mi sploh na misel ne pade več da bi naročal tam... trenutno naročam samo pri Picantu. Pa Vivo sem hotel preizkusit kar se tiče dostave

Viva2go je druga scena kot zgorela Viva, so v bivšem Ibiju na koncu parkinga, delajo normalno...porcije pa so prav tako kar velike...aja, lahko greš tudi tja jest, imajo plejs, ni pa nekaj fensi, bolj menza-lajk

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
maš še picerijo Tonač, picerijo Gorenc... če hočeš ravno picerijo
tongue-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sem skor jedu kle v nedeljo, ampak ni blo nikjer frej za sedet. Pa drugič, grem velikrat skor mim, tko, da enkrat pade, če praviš, da je ok.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Dostava je bila nekoč solidna, potem se je pred leti zadeva močno poslabšala, sedaj je spet ok. Sicer pa ponudba ni nič posebnega. Klasična slovenska gostilna. Porcije so normalne itd.