zgodil se je

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik softi pravi:
no, da ne vidis kje je poscano razumem..sam kje je posrano..kok mas dioptrije?

a si ti doktor po izobrazbi? da si dal diagnozo bolnik, pa to... pa bolniki imajo tudi vest..vsaj jaz tako opazam. ponavadi precej bolj razvito kot običajni zdravi
Klinc lažnivi ! ...al pa si res tak butast ,da še to ne veš ,da maček drek zakoplje.?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a bos pojedu drek, k ti ga poslikam pa kle obesim

maček ga zakoplje..teli razvajeni pa pac odlozijo tut na kamencke, kjer se en d azakopat..al pa an vrt, kjer pa sploh ne poskusajo zakopat. zakaj bi lagal o tem kaksen je drek

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
. zakaj bi lagal o tem kaksen je drek
....ker ti je to v naravi.....
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no, pa se dreku nisem..teli macki se poserjejo in 1 od 10 primervkov je bil v postopku kamufliranja, ampak je macek enkrat ali dvakrat zagrebel, pa še to čist v napačno smer..k da ga je cilat ucil jansa

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Že lani sem ti povedal ,da ti mački serjejo in te jebejo v glavo ,ker čutijo da si žleht , zato mogoče res nočejo zakopavat dreka ,kot to delajo doma.
Bolj boš hudoben ,več solate gnojene z mačjim drekom in pošpricane z mačjo scalnico boš pogoltal zraven čevapov ,vsaj dok si gor ne prideš ,da se čebula in feferoni jejo zravn , ne pa senf.
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a bos pojedu drek, k ti ga poslikam pa kle obesim

maček ga zakoplje..teli razvajeni pa pac odlozijo tut na kamencke, kjer se en d azakopat..al pa an vrt, kjer pa sploh ne poskusajo zakopat. zakaj bi lagal o tem kaksen je drek

haha. takega mačka pa še nisem srečal. Valda - kot praviš si na podeželju - okoli ima Xha travnikov, gozda, zemlje, ampak on se gre usrat ravno tebi na ploščice!!! pa dej no!! a si ti resen??? Ma capl prav - dražijo te!! ti jim pa nasedaš k 8-letni mulc.

in to, da vidim, da si ti malo bolnika, ne rabim bit doktor. Ravnotako ne vem, po čem sklepaš da imajo bolniki tvoje dobro razvito vest?

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men se tut zdijo čudni te mački..ponavadi zival serje skrita..ta pa pred garažo..na vrtu..na dvorišču..mislim nobene logike..možno, da je kaj bolan..no..so bili bolani..so mel kak tumor al pa kaj, k jim je usekal na obnasanje oz prirojene navade..sam se do sedaj uspesno reseval

me veseli, da si ugotovil kajs sem..a mi se poves kako točno bolezen imam, da znam povedat unim dr s pečati..mogoče bom šel pa prej v penzion.

btw
ti kot 8 letni mulc še nimaš nic svojega, zato ti je vseeno kje se serje..drži

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
no, da ne vidis kje je poscano razumem..sam kje je posrano..kok mas dioptrije?

a si ti doktor po izobrazbi? da si dal diagnozo bolnik, pa to... pa bolniki imajo tudi vest..vsaj jaz tako opazam. ponavadi precej bolj razvito kot običajni zdravi
Klinc lažnivi ! ...al pa si res tak butast ,da še to ne veš ,da maček drek zakoplje.?

Ma nemoj.

Jaz sem našel drek sosedovega mačka že na zidu pri vhodu.

Dokler nisem imel zaprte bajte so bili mačji dreki po vogalih sob...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zdej..ko pridem dam,sem anjbl srecn, k povozim drek pred garazo in mi v garazi, potem anprej v bajti..smrdi ko 100 vragov.

Jaz sem nekaj časa pospravljal drek za sosedovim cuckom.

Potem sem pa enkrat čakal, da se ga je nabralo dve lopati in sem mu ga fuknil na njegovo dvorišče, ko so bili na terasi.

Od takrat brez skrbi stopim iz avta.
cheer.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja, psa so nehumano dal na ketno.

moj prav, da o mačku anredil peskovnik..on ni anredil peskovnika, unga mačka pa tudi ni več..sam ma,je imel 3 kose

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam nehumano je zapirat žival v prostor. žival je rada v krdelu, stropu..s svojimi partnerji..ti pa psa zaprejo zarad vas in ga tako ločijo..mislim, da boš zdej dobil grajbosa na pleča..pa msenjur tut ne bo ravno prizanelsjiv..kako si lahko tak..pa kje si ti vidu, da psi serjejo na dvorišče..vsak dan..njihovi cucki serjejo enkrat na teden..in to na wc

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men se tut zdijo čudni te mački..ponavadi zival serje skrita..ta pa pred garažo..na vrtu..na dvorišču..mislim nobene logike..možno, da je kaj bolan..no..so bili bolani..so mel kak tumor al pa kaj, k jim je usekal na obnasanje oz prirojene navade..sam se do sedaj uspesno reseval
Malo sumim, da sosed sploh nima mačka ampak čudnega psa, ki je podoben mačku. Saj veš, ljudje k bajti privlečejo svašta.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sam nekaj je pa skoraj neverjetno, kako se pes vrže po lastniku.

Soseda (lastnica ščeneta) dela namreč na geodetski. Prej, preden še nisem naredil škarpe na meji, se je cucek vedno usral na moje, nikol na njihovo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne pogovarjajo se več z mano.

So me jebal s tisto škarpo, da sem jo moral prestavit, pa kao je previsoka. Ciprese so pa lahko lepo posadili.

Potem sem pa zadnjič nasadil bore ob njihovem vrtu. Ene dve, tri leta bodo še lahko imeli solato, potem pa vprašanje.
hysterical-1.gif

Sta se še tisti dan skregala, ko sem jih posadil: "Vidiš, ko si ga zajebavala, zdaj pa imamo."
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vidim, da sva v istem klubu, sma da ti mene zajebavas kako s enetaumem s sosedi..jaz mam 4, pa se z enim ne razumem..ti mas enga, pa se z njim ne stekas