Ženske pač

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Citat:
Uporabnik Headway3 pravi:
No zdei pa vas bom uprašal zakaj se eni pretvarjajo, da ljubijo svojega partnerja s katirim so že par let, če pa u resnici ljubijo in jočejo za tistim, ki jim je ukradel srce za par noči???aja, komentarji z ženske strani so zelo zaželeni pa upam , da se vam bo dalo prebrati ceu roman.
tongue-1.gif

Komentirala bi samo to, da odgovor na to vprašanje ti bodo znali bolje podati moški... Se mi zdi da več moških to počne, kot pa žensk.

Nekaterim bi prav prišel ogled filma Eyes wide shut. Če boste natančno spremljal, vam bo vse jasno.

Dobr okus imaš mene je tudi zelo všeč ta film.D:D

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Prav si naredil, da si jo skenslal.

Sem že mislil, da bo spet tema o tem, kako je nekdo mislil, da bo pa pustila fanta..., ti pa si se ta čas zaljubil...

Kaj misliš, se je kdaj zgodilo, da mu ga je vlekla, pa se potem dobila s teboj in te polizala po celemu obrazu? Verjetno je rekla, da s sedanjim tipom itak ni seksala že (čaki kok že rečejo...) 3 -4 tedne.
evil.gif
zmaga.gif

Točno tak delajo praseece ja
evil.gif

no no, niso samo zenske presičke
wink-1.gif
Ne vem ali je sick ali ne... upraš doma
grin1.gif

Pravzaprav bi se pa jaz vprašal, zakaj tako zagreto liže, če diši in ima okus po pi...khm, no, ...čki. Prikrita lezba?

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Jaz mislim, da če bi posnetek vidli na sodišču, potem ko bi ona 'padla' skozi okno, bi bil pomiloščen
grin1.gif