Ženske pač

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
No ja bom iz čistga firbca odprl še eno temo tle gor
grin1.gif

Pač pred parimi mesci sm spoznau neko dekle(na zabavi) in z njo preživeu nekej burnih noči
evil.gif

Nebom reku da je bla nevem kko dobra sam tud tko slaba ne:D. Ok, da se ne odaljim od bistva pač u tistem času je mela ona tudi fanta
(2 leti). Ko sm to zvedu sm jo naslednjič uprašou da kko to, da vara fanta(malo cinično
evil.gif

No zdei pa vas bom uprašal zakaj se eni pretvarjajo, da ljubijo svojega partnerja s katirim so že par let, če pa u resnici ljubijo in jočejo za tistim, ki jim je ukradel srce za par noči???aja, komentarji z ženske strani so zelo zaželeni pa upam , da se vam bo dalo prebrati ceu roman.
tongue-1.gif

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Aja pa pozabu sem še povedat, da se meni osebno zdi to skrajno bedno.
Gatto:Dober poskus, a tokrat si se pa le zmotil, ignoriram tvojo izjavo:D

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Spet zgrešeni pojmi... Ljubiš lahko osebo, samo sex se ti ne dopade... To pa še vedno ne pomeni, da ona ljubi jebaæa (v tem primeru-tebe).
Ne teh pojmov mešat
grin1.gif

Kot drugo pa... Če te moti, da ima ona svojega, si že v osnovi naredu napako. Če te pa ne moti, pa lepo lagano išči sebi primerno dečvo, za 1x na teden (ali več, to veš sam) imaš pa še vedno `garantirano` namakanje zabaviščnega parka. Marsikdo na tvojem mestu se nebi sekiral
grin1.gif
...

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Spet zgrešeni pojmi... Ljubiš lahko osebo, samo sex se ti ne dopade... To pa še vedno ne pomeni, da ona ljubi jebaæa (v tem primeru-tebe).
Ne teh pojmov mešat
grin1.gif

Kot drugo pa... Če te moti, da ima ona svojega, si že v osnovi naredu napako. Če te pa ne moti, pa lepo lagano išči sebi primerno dečvo, za 1x na teden (ali več, to veš sam) imaš pa še vedno `garantirano` namakanje zabaviščnega parka. Marsikdo na tvojem mestu se nebi sekiral
grin1.gif
...

Ne gre za to, da se sekiram samo firbec me matra. Ja glede seksa dvomim, da je njen tip slabši ker je njen tip 5 let starejši od mene pa mislim,da tudi bol izkušen.

I

Izbrisan uporabnik #488

Preveriti moraš fanta, kakšne atribute ima pa bo jasna zakaj ga še "ljubi".
Drugače pa je to klasična prasičica.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Mogoče mu je najjaæi atribut osebni dohodek
smile-1.gif
Plus tega ma rada občutek, da ima nekoga in da ni sama.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ma kaj se sekiraš..to je sam fukačina za parkrat, tolk da poskusijo(M aliŽ) drugo stvar, potem pa vidiji, če se je splačal..ponavadi tko spizdijo nazaj, razen izjem, kjer se jim je zrolal zaradi druge piške ali kurza..to je pa pol druga..drugač, če je kdo probal v vezi drugo stran, pa je nazaj prišo, je potem modro tiho naprej v lajfu
cool-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kamele0n, pozabo si se prijavt na original nick
tongue-1.gif

Major........tudi tokrat je šlo par strelov v asfalt
grin1.gif

Head-AWAY
smile-1.gif

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kamele0n, pozabo si se prijavt na original nick
tongue-1.gif

Major........tudi tokrat je šlo par strelov v asfalt
grin1.gif

Head-AWAY
smile-1.gif
. To temo sem uporabil samo za to, da bi dobil odgovor ali lahko ponovim to tudi pri kaki drugi ženski recimo pri tej, ki sem jo omenjal v tej temi https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/791240/an/0/page/0#791240. HJA POČASI SE BOM MORAL SPRIJAZNITI, DA NE BO NIKOLI MOJA IN SI BOM MORAL POISKATI DRUGO.

No no malo bolje bi pa lahko prebral sporočilo, čeprav priznam da je karnekaj slovničnih napak, pač prsti so hitrejši od možganov, no v glavnem z tipom je v zvezi 2 leti. Seks z njo pač me ne zanima več, kajti moje srce žal nesrečno bije za drugo.
frown-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz bi rekel, da gre za težko prasičko, ki ne ve, kaj bi rada. Če boš še imel priliko, poseksaj, drugače pa čim prej odjebi. Kolko je pa stara, če ni skrivnost?

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Citat:
Uporabnik Headway3 pravi:
No zdei pa vas bom uprašal zakaj se eni pretvarjajo, da ljubijo svojega partnerja s katirim so že par let, če pa u resnici ljubijo in jočejo za tistim, ki jim je ukradel srce za par noči???aja, komentarji z ženske strani so zelo zaželeni pa upam , da se vam bo dalo prebrati ceu roman.
tongue-1.gif

Komentirala bi samo to, da odgovor na to vprašanje ti bodo znali bolje podati moški... Se mi zdi da več moških to počne, kot pa žensk.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Komentirala bi samo to, da odgovor na to vprašanje ti bodo znali bolje podati moški... Se mi zdi da več moških to počne, kot pa žensk.

Takoj je, samo zdi se ti...vsi, razen tebe očitno, vedo da varanje nikakor ni domena moških in so statistike pokazale da 2% več žensk vara kot pa moških- finta je le v tem, da so bolj spretne pri zakrivanju sledi.
tongue-1.gif

Glede tele male varalice iz te teme pa samo:
uf-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Potem si si že odgovorila zakaj v tvoji ženski družbi varajo le moški.
Očitno si s kakšnimi zapečkaricami, ki niso očesu prijazne.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Prav si naredil, da si jo skenslal.

Sem že mislil, da bo spet tema o tem, kako je nekdo mislil, da bo pa pustila fanta..., ti pa si se ta čas zaljubil...

Kaj misliš, se je kdaj zgodilo, da mu ga je vlekla, pa se potem dobila s teboj in te polizala po celemu obrazu? Verjetno je rekla, da s sedanjim tipom itak ni seksala že (čaki kok že rečejo...) 3 -4 tedne.
evil.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Sem že mislil, da bo spet tema o tem, kako je nekdo mislil, da bo pa pustila fanta..., ti pa si se ta čas zaljubil...

Kaj misliš, se je kdaj zgodilo, da mu ga je vlekla, pa se potem dobila s teboj in te polizala po celemu obrazu? Verjetno je rekla, da s sedanjim tipom itak ni seksala že (čaki kok že rečejo...) 3 -4 tedne.
evil.gif
zmaga.gif

Točno tak delajo praseece ja
evil.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Citat:
Uporabnik Headway3 pravi:
tongue-1.gif

Nekaterim bi prav prišel ogled filma Eyes wide shut. Če boste natančno spremljal, vam bo vse jasno.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

evil.gif
zmaga.gif

Točno tak delajo praseece ja
evil.gif

no no, niso samo zenske presičke
wink-1.gif