Ženske,...ne bodite prezahtevne

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pomoje si ti premlad za tako izjavo. Če ne, me pa res zanima pred kom ali pred čem so mene tvoja jajca branila????
grims-1.gif

Majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Imate imate vi dost teh društev pa da naštejem samo par primerov: tajno društvo PGC, društvo uroloških težav moških, razna pevska in pivska društva, društvo pametnjakovičev slovenije itd itd. Hvala človeškemu nagonu po druženju, da vas ni treba ceu dan poslušat, včlaniš tipa v neko društvo maš 2x-3x na teden mir u bajti.

Majč
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
O čau, sej vas nisem zapustila, samo v kwačkarsko društvo sem se včlanila ste mel mal miru.(tle bi mogu bit smeško, ki kvačka modemi pliz zame uštimite to, čist šovinistični forum, hočem več ženskih smajlijev !!!!!)

Majč
cry12bpy.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Majči zdej se pa mal umir. Dob si že enga tipa, da te dobr obdela, saj ni nujno, da je z Alterja. Če pa že iščeš Alterjevca se pa morda žrtvujem za dobro foruma.

Nazaj na temo. Ženske ste čudna zadeva, po eni stran bi ble rade emancipirane pa enakopravne z moškimi, po drugi strani bi pa rade, da vas moški strežemo od spredaj in od zadaj. Tako kot ne bomo moški nikoli enakopravni z ženskami, tudi obratno ne bo šlo. Take so pač naravne danosti. Najbolj smotane so tako ali tako u iber deklarirane feministke, te bi moral u rudnik poslat kolm kopat. Je pa dejstvo, da je se še vedno čutijo posledice 1500 letne vladavine krščanske ideologije. Po tej ideologiji ženska eksistira izključno zaradi dveh razlogov: lepote in rojevanja otrok. To dvoje so v Biblijo dal kar na sam začetek. V 20. stoletju se je marsikaj spremenilo. Sigurno je še nekaj ostalin, ki so problematične. So pa tudi nekatere proti katerim nimam nič.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Babe so za enakopravnost...a samo in izključno na področjih,kjer njim to ustreza!

evo primer.. Kar šokirana bla ko ji je vrno..