Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zdravo
mene zanima od kje imate zenske tooooliiiko domisljije... kako vam rata iz parih butastih nakljucih/informacij... splesti ven take dobre zgodbe... oz imeti ideje katere so skregane z logiko...
kako vam rata imeti take ideje...
primer: prides domov... punca /zena/ljubica te napade da si se kurbal... tebi nic jasno... ona te zaslisuje (oz obsoja) tebi se zmeraj nic jasno... a potem ugotovis da te je videla kako si sel s sodelavko/kolegico na malico... pustimo ob strani ljubosumje... mene bolj zanima kako vam rata takole "matematiko" uzgat...
Citat:
zdravo
mene zanima od kje imate zenske tooooliiiko domisljije... kako vam rata iz parih butastih nakljucih/informacij... splesti ven take dobre zgodbe... oz imeti ideje katere so skregane z logiko...
kako vam rata imeti take ideje...
primer: prides domov... punca /zena/ljubica te napade da si se kurbal... tebi nic jasno... ona te zaslisuje (oz obsoja) tebi se zmeraj nic jasno... a potem ugotovis da te je videla kako si sel s sodelavko/kolegico na malico... pustimo ob strani ljubosumje... mene bolj zanima kako vam rata takole "matematiko" uzgat...
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Po moje ga ona vara, pa si ščiti hrbet...
Napadjenajbolšaobramba.press
Citat:
Uporabnik leni pravi:
Ah men se to stalno dogaja, če me vpraša kaj sem delal z to in to žensko ji kar rečem da sva se doldajčkala. Pol pa štejem kolk dni se ne pogovarjava.
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
na podel način se itak vse branite .... ne se zaj vun vlečt neke ...... kr priznajte da je tako
Citat:
blah blah blah bruh kokodak
Citat:
Uporabnik teckica pravi:
hmmmm...ja hvala bogu da mamo ženske toooliiiko domišlije...kaj bi pa blo če bi se skoz samo lepo gledal,brez prepirčkov da bi bli vse "pošlihtano"... živ dolgčas.
NO druga plat tega pa je... al si se kdaj uprašov, zakaj je mogoče tko kot je...zakaj te punca/žena prec napade oz. obsodi?
Ponavad je problem glih pri vas "decih". No kar spomn se kdaj si jo nazadnej kam pelov? al pa da sta bila nekje pač skupaj,samedva in da sta se lahko u miru pogovarjala?
Potem je še vprašanje kolk si zaupata oz. ji zaupaš? Če te je pa kdaj dobila na kakšni laži, pol se pa sploh ne čudi da je tko...
Aja pa še za razmislit je kolk teb ta prjatlca/sodelovka pomen...
No na koncu dobiš ven en tak velik matematični rebus, ki ga lahko rešiš, s tem, da ji pač več zaupaš, da si ob prostem času z njo in ne skolegom/ico za šankom...
Še čist tretje možnost je ta, da si ti to vse skup mal napihnu in je to v resnici vidt čist drgač... po moje te ma ta TVOJA punca/žena ful rada in te ne bi zamenjala za nič na svetu.
Sam mogoče ti tega ne zna najbolj pokazat.
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik leni pravi:
Ah men se to stalno dogaja, če me vpraša kaj sem delal z to in to žensko ji kar rečem da sva se doldajčkala. Pol pa štejem kolk dni se ne pogovarjava.
...in kolk dni ne dobiš
lp