ženska&potenje&neprijeten vonj

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Ni makedonska ciganka, ni iz Skopja, ima normalne starše in sestre, po rodu so iz Makedonije, živijo pa tu v SLO že skoraj 15 let in so temnejše polti. Poznam tudi par Slovencev, ki imajo temnejšo polt. Torej, kaj je problem? Da je Makedonka, sem omenil zgolj zaradi tega (to pa se Yamaherju žal zdi OMFG, prejebal je očitno cel Balkan).

Od kod si pa ti. Iz JeBačke Palanke? Cazina? Iz Ibrota? Ðevđelije?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ze prvi post je bil "pameten", da omenis, da je makedonka. Jasno je, da se bodo nekateri obesili na to, ampak v enem postu pravis, da mozno zaradi "polti", v naslednjem da kaj ima pa to veze.

Sicer pa ce ji ne mores direkt povedat (na nornalen nacin) ze ni taprava baba. Sta ocitno se premal casa skupaj. Povej ji pa pika. Ce ji ne bos se lahko zgodi, da ne bo vec taprava ali pa bos cel life vohal smrdljivo zensko. Ce se ji pa zaserjes, ker ji to poves pa da te scevlja potem je pa tud vse jasno.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Ne razumem sicer poante, da je Makedonka, temne polti in ima probleme z neprijetnim vonjem, ampak OK.

Tele Rexone so dost kul, sicer pa kristal + ena izmed teh Rexon, pa bo.. pa naj se stušira zvečer in zjutraj, naj s seboj nosi osvežilne robčke + deodorant... Mogoče je pa to problem samo zdej poleti, ko je itak že vroče in bo pozimi kej bolje?... Če pa ne, pa opustit kavo in cigarete, pa bo sigurno se poznalo v pozitivnem smislu
wink-1.gif

rexona-women-fine-fragra.jpg

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
mogoče bi bilo pa pametno da franci kup ambi pur + smrekce za u njen nakladač... k una mejhna kabina hitr začne smrdet... pa nej ji s turtlevax spuca kabino...al kaj dela pr vas? domnevam da meša beton...

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Eni ste pa res
bonk.gif
.
Franci, kaj pa obleke?Če je kak kitajski plastik fantastik (sintetika &co) zna tud pomagat, da prej zašvica in dobi neprijeten vonj.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
kaj smo?

a ti veš kok začne u kabini smrdet? pa posledično tud ti smrdiš? sploh če je kak star liebher brez klime... zato pa nej kak ambi pur not zmontira... pa smrekce... pa recimo vsak drug tretji dan kombinezon menjat... je prec boljs...

ne vem... samo ugibam da dela na nakladalcu u betonarni...

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Ne dela v nakladaču na betonarni. Dela v pripravi del (projektiva). Danes sva bila pri njeni zdravnici, jutri ima še preglede pri ginekologu ipd. Sum je nosečnost
crazy1.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Čaki malo : vidva ugotovita da je noseča s tem da baba smrdi?? A nebi to vidva mogoče kako dugače ugotovila : ne menze, ji trebuh raste,...!
Ali pa ti nisi bil zraven ko je bila pokjena?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
hmm

jah nč franci zdej se pa kr navad na vonj:) nimaš kej fuc-as fuk-as na-fu-kas...

no sam da ni kakšn od strojnikov kej podmazvou pa ti še veš ne...

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Čaki malo : vidva ugotovita da je noseča s tem da baba smrdi?? A nebi to vidva mogoče kako dugače ugotovila : ne menze, ji trebuh raste,...!
Ali pa ti nisi bil zraven ko je bila pokjena?

To je bilo mnenje njene zdravnice. Ob nosečnosti se spremeni nekaj okoli hormonov v telesu. Ne vem kaj, bo Jernej povedal kaj več. Sicer pa je danes ginekolog ovrgel doktoričino izjavo. NI NOSEČA, hvala bogu
smile-1.gif
. Zakaj sem vesel? Pač premalo časa se poznava, tudi njenih sorodnikov ne poznam, ona pa je spoznala le mojo mati.

Bo pa treba še počakati, kaj bo pokazala analiza krvi in urina. To bo verjetno znano jutri. Potem pa bomo videli.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:Kako je pa reagirala na tvoje komentarje, da ne diši glih prijetno?

Povsem mirno je sprejela pogovor. Tudi njo zanima, kaj ne štima oz. kaj je vzrok temu (priznala je, da je tudi sama to opazila).

Bova malce spreminjala prehrano in videla, čemu prihaja do tega, pa tuširala se bo večkrat, ko bo doma. Nekje mora biti vzrok.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ne vem no... jaz ob prekomernem potenju dekleta ne bi najprej pomislil na to, da je noseča.
confused-1.gif

Zdaj pa resno: Švic je sterilna (čista) zadeva. Slana voda in nekaj proteinov. Je pa to tudi hrana za bakterije na koži, zaradi česar nastane neprijeten vonj.

Torej:

1. Zmanjšati potenje (antiperspiranti, beta blokatorji (če je res hudo) ali botox (če je res, res, res hudo).

2. Zmanjšati količino bakterij (tuširanje, bombažna ohlapna oblačila (po možnosti sušena v sušilcu ali na soncu).

Pa naj gre do zdravnice, da naredi okvirne teste še za ščitnico. Kakšen je pulz (lahko da sem kje v tej dolgi temi izpustil to)? Nekatere genetske bolezni lahko povzročajo neprijeten vonj, ampak to so običajno težke bolezni, ki se manifestirajo že v otroštvu.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Zašvicala fu£

Mogoče pa zaradi tebe švica, ker je nervozna v tvoji bližini. Saj veš kaj pravijo-pes zavoha tvoj strah če se ga bojiš, kar bi naj pomenlo, da ko nas je strah/smo nervozni se izloča neka snov...mogoče njena snov smrdi
smile-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:Pa naj gre do zdravnice, da naredi okvirne teste še za ščitnico. Kakšen je pulz (lahko da sem kje v tej dolgi temi izpustil to)? Nekatere genetske bolezni lahko povzročajo neprijeten vonj, ampak to so običajno težke bolezni, ki se manifestirajo že v otroštvu.

To si že napisal in sem tudi povedal njeni zdravnici (hvala za nasvet bro
zmaga.gif
, medtem ko je bila moja notri.