ženska&potenje&neprijeten vonj

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Imam vprašanjce, ki je morda nerešljivo (vsaj pri trenutni ženski). Punca se vsak dan tušira zjutraj, popoldne pa že nastopijo vonjave, ki jih jaz ravno ne prenašam. Zaudarja po švicu in to močno. Sem doma že zamenjal vsa mila z Givenchy-evo &Paco Rabbane robo, pa ni spremembe. Mogoče kdo ve kaj storiti (poleg obiska dermatologa, ker tega ji v oči res ne morem rečt, mi je preveč kjut (aja, Makedonka je)).

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Pod pazuho in tudi tam, khm, spodaj
crazy1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Za pod pazduho bi lahko pomagal anti-perspirant, ki preprečuje potenje in ne samo prekrije vonj, kot deodorant. Eni sicer pravijo, da anti-perspiranti niso zdravi oz. da lahko pride do zamašitve lojnic ... sam ga včasih uporabljam, pa še nisem imel slabih izkušenj. Za spodaj pa žal ne bi znal pomagati ...

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Menjal oz pustil je ne bom. Imam tudi jaz načela in ona mi nič do sedaj ni zamerila (čeprav sem cele dneve v službi). Želim pa se končno enkrat 'umirit', če lahko tako rečem. Sploh ni napačna ženska, vendar,.. ne vem, duša pravi da, možgani pa ne. Res več ne vem.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Verjami, vse živo sem ji že kupil. Same top izdelke. Ne pomaga. Sedaj razmišljam o kakšnih kopalnih soleh, večerno masažo v kakšni kopeli (Atlantis) ipd. Dejansko sem pa že brez idej. Enostavno je nebi rad izgubil, vendar s takšnim vonjem... ne vem. Najraje bi se zjokal.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Iskreno povedano, nič ne boš rešil. Ali se navadi ali pa noga. Punc je še dost. Pa glede na to, da nisi izbirčen glede narodnosti, si greš lahko iskat eno vrhunsko na Poljsko.

lp

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Ni debeluška. Ima cca 65 kil pri 170 cm. Pa tudi za ščitnico je ne bom maltretiral. Omenil ji bom (po ovinkih), od nje je pa odvisno, če bo šla na pregled. Je pa res jeba ta vonj, verjetno si tudi ti kaj takega doživel.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Če bi že šel iskat dekle kam, bi jo šel iskat v Bosno. Drugače sem pa z to, ki jo imam 'skoraj' zadovoljen. 'Skoraj' je zgolj zaradi vonjav. Upam, da bova to z mojo rešila.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Poglej. Jaz ženski enostavno tega ne morem omenit. V duši me vse blokira.

Ima pa jutri rojstni dan. Skuhal ji bom zajtrk (čeprav ob 4h) in pripravljeno imam darilo zanjo. Paket Givenchy in počitnikovanje za 1 teden na Kolpi (all included & me too
grin1.gif
).Upam, da se bodo stvari normalizirale, ker to je že kar nočna mora.

BlonG

Pripravnik
10. avg 2010
174
15
18
Citat:
Uporabnik franci pravi:
... tega ji v oči res ne morem rečt...

Če je ONA "tista prava", potem bodi odkrit z njo. Saj nista več v vrtcu...
rolleyes-1.gif

Drugače pa: antiperspirant!!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Orientacijsko glede ščitnice, ker je to tudi opcija:

V mirovanju (pred televizijo recimo) naj si zmeri pulz. Karkoli čez 80 je malce sumljivo, čez 100 bi bilo pa fino iti na kak pregled. Seveda pulz pod 80 tudi ne izključuje, da je kaj narobe s hormoni.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Gadno, moje mnenje je, da bi ti mogle te vonjave kvečjemu ugajat, sicer to nekako ni to. Ženski vonj te mora privlačit. Mi smo imeli tudi prfokso, za katero se govori, da smrdi po švicu, ampak meni ona ni nikoli smrdela ko dec, ampak mi je bil ta vonj rajcig.

Kaj menite zaljubljenci, je slab vonj pri partnerju stvar, ki se jo da spregledati?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.129
3.185
113
Jaz sem eno danes med tekom prehitel.....me je skoraj vrglo ko sem jo zavohal, sem mislil da mogoče tečem mimo kakšne crkovine pa je očitno tudi ta crkovina tekla
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.116
7.678
113
Ti pa si jadnik, da tukaj sprašuješ kaj storiti, ker tvoja baba smrdi! Vsakega normalnega moškega bi to zelo motilo in verjetno sploh ne bi prišlo do kakšne veze.
rolleyes-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Kaj njo misliš, da pa ne motijo tvoje krepaninaste noge....
grims-1.gif