Zemljiškoknjižni predlogi občutno dražji

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Torej si na pravi strani... vsaj po hvaljenju trenutne vlade....

ali ti samo prst u riti paše..... nekej bo gotov na tem...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Kje sem pa hvalil sedanjo vlado?
smile-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
a se spet sprenevedaš.... za Ropovo sem mislu, da slabše ne more bit.. je pršla Janševa... ko sem mislu, da večjega podna ne more bit je pršlo še večje sranje......

Ta vlada je naslabša od vseh in to je fact... po finančnih kazalcih, po komplikacijah itd itd..........

Ne morm verjet, da je bil Rop perla za Janšo, in Janša perla za Barbiko.... Tko nesposobno vlado pa ta Slovenija še ni mela....
Zdejšni kazalci, čeprav pravijo da je rast pozitvna smo spet še bolj negativni...

skratka odklop in podn od te oblasti

Kr se pa ti JJ, ti namesto, da bi se z vlado obremenjeval se obremenješ z JJ... torej iščeš probleme, tam kjer jih ni....... točno to dela tudi ta vlada..

rezultati pa so jasni........

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Problem imamo v nedeljo, sicer pa si model skrenil off topic, pusti da se tu o resnih zadevah pogovarjamo in z resnimi sogovorniki, ulico pa imaš v "čveku".

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Problem imaš ti v glavi in tvoja oblast..... naš problem pa je 4 miljone preč vržen keš, za nizko volilno udeležbo..
Hrvatom pa je uspelo, za kar so politiki plačani....

ti in tvoji klerojanševiki pa ste za v čveke na ulce....., ko boš dojel fisting na kateremu si... potem bo mogoče kej drugače...

I

Izbrisan uporabnik #488

Zaradi takšnih kot si ti bomo imeli obvezen vpis v z.k. po notarju ali odvetniku
smile-1.gif

Neumnost je pač vedno plačljiva...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Zaradi takšnih kot si ti bomo imeli obvezen vpis v z.k. po notarju ali odvetniku
Neumnost je pač vedno plačljiva...

neumnost sama po sebi je zastonj......, kr se tiče ZK je pa plačevanje lobijem, kar je edino v interesu te vlade, saj so ravno nekateri notarji naredili največje svinjarije pri notarskih predlogih za vpis v ZK...

cicibančkovo razmišlanje pojmov, ki jih ne razumeš.... važn da te striček JJ preganja v sanjah ane pšanc...

I

Izbrisan uporabnik #488

Če te prav razumem, ti kaj niti ne boš dosti vlagal... tako da se te sprememba ne bo dotaknila.