Zeleni prehod je super. Dajmo tudi ugasnit internet GSM itd. paneli tudi niso glih eko pa baterije...
Tovarna baterijZeleno gori
VIDEO: Tako gori največja tovarna baterij na svetu
Tovarno, ki je največja na svetu, je zajel ogenj, ki še ni pogašen in v zrak sprošča strupene snovi. Oblasti so izdale ukaz za evakuacijo.maribor24.si
Mah to bo ja.Ali bi šli na morje ali na Bled digitalno?
Verjetno se lahko v tem primeru nadejate popusta na lokalne okoljske pristojbine.
In kaj ti razumeš?Seveda ste se bebci pofočkali, brez da bi sploh prebrali ali pa ste prebrali, pa ne razumete - kar me zadnje čase tudi za alter populacijo ne čudi več.
Svetlobno onesnaževanje je dejansko problem, pa ne na vašem dvorišču, ampak vsepovsod drugod.
Zakaj mora celo noč sredi mesta v stanovanja svetit ena LCD reklamna tabla? Zakaj bi morala bit javna razsvetljava v časih raznoraznih senzorjev vklopljena ves čas? Zakaj je potrebna celonočna osvetlitev NOB spomenikov in cerkva? .....
Dovolj, da je Elon zasvinjal nebo z odpadki, dajmo vsaj v mestih vrnit pogled na zvezdnato nebo kolikor ga je še sploh vidnega brez svetlobnega onesnaževanja...
Ne varnosti same hoje ampak pripomorejo k zmanjšanju kriminala. Po zahodu so (tam kjer so) najbolj razredčili kriminal s tem, da so osvetlili sumljive dele, ki so potem "čez noč" postali čisto ok.In kaj ti razumeš?
Javna razsvetljava v mestih je zaradi varnosti. Ta se je ponekod že zdaj zmanjšala, ker so v Ljubljani v imenu ekologije v nekaterih ulicah že precej razredčili ulične svetilke ali pa so jih zamenjali z zelo slabimi žarnicami, ki nič ne osvetlijo in je hoja v temi precej neprijetna saj ne vidiš kam stopiš...
Daj bi
Ne varnosti same hoje ampak pripomorejo k zmanjšanju kriminala. Po zahodu so (tam kjer so) najbolj razredčili kriminal s tem, da so osvetlili sumljive dele, ki so potem "čez noč" postali čisto ok.
Strokovnjaki™ in gibanje "TemnoNebo" pravijo, da to ni problem, ker se večina kriminala zgodi po dnevi... tako da bo že ok.
Jaz sem vsako drugo zadel z 80% šutem2 od 3 mu je ratalo. Ni slabo. Pa ti zadeni dve trojki od treh.
Javne razscetljave pri nas ni, jaz jo imam doma na dvoriscu in jo financiram sama. Torej je po definiciji privat in po novem v prekrsku. Ce je ni, sploh ne vem na temno noc, kdaj k bajti zaviti. .
No ja... ni sano obskurni članek nekega nebranega medija....Ne morem verjet, da se vžigate zaradi članka v Žurnalu .
Ne vem kje se tukaj najdete:
Senzorje še vedno lahko imaš...A to ko imaš nepovabljene goste za hišo in kaj odnesejo in bo zdaj super lahko ponavljat postopek, ima kaj teže?