ma študij medicine sploh ni tako grozen, kot si nekateri mislite..vse se da naučit in še posebej to velja za mf -dovolj piflarja moraš bit in to je to, dosti skoraj ne rabiš povezovat in razumet- komur pa tudi to rata oz. kdor zmore, je pač fajn za njega..
se je prijateljica učila oz. ji je fant razlagal in ko sem že jaz znala na pamet, pa 10 ponovitvah, je ona še kar spraševala neumnosti; pa ji je ratalo lani
tudi sošolka iz sš je bila med pridnimi ma bolj trdimi glavami- prav tako je prišla do konca in čaka na specializacijo..pa še je takih junakov..
ni glih panike za dokončat katerikoli študij, če se le malo daš zraven ..
(je pa dejstvo, da se bom tehle dveh znank izogibala v zdravstvu, če bo le mogoče
)
se je prijateljica učila oz. ji je fant razlagal in ko sem že jaz znala na pamet, pa 10 ponovitvah, je ona še kar spraševala neumnosti; pa ji je ratalo lani
tudi sošolka iz sš je bila med pridnimi ma bolj trdimi glavami- prav tako je prišla do konca in čaka na specializacijo..pa še je takih junakov..
ni glih panike za dokončat katerikoli študij, če se le malo daš zraven ..
(je pa dejstvo, da se bom tehle dveh znank izogibala v zdravstvu, če bo le mogoče