Vidva res ne znata brati, kaj sem napisal. Preberi se en post pred tvojim.WTF??? Back to the future?
Poglej priponko 51009
S 3% absolutno ucinkovitostjo in moznosti mutagenosti si naj ga nekam vtaknejo.In po rezultatih dvomesečnega testiranja zagotovo nima stranskih učinkov, zato se ne priporoča za nosečnice in doječe matere.
A si videl slike kakšna konjska tableta je tole. Nosečke pa ne ker ni dveh čipov not.In po rezultatih dvomesečnega testiranja zagotovo nima stranskih učinkov, zato se ne priporoča za nosečnice in doječe matere.
Ce bi vedela, na kaksen princip tole deluje, bi razumela, zakaj se posebej ne nosecke.A si videl slike kakšna konjska tableta je tole. Nosečke pa ne ker ni dveh čipov not.
Sem, amak slika ne potrjuje tvoje izjave.Vidva res ne znata brati, kaj sem napisal. Preberi se en post pred tvojim.
Kot da ti brez YT veš, na kakšen princip deluje.Ce bi vedela, na kaksen princip tole deluje, bi razumela, zakaj se posebej ne nosecke.
A si pozabu tankat četrti odmerekIn po rezultatih dvomesečnega testiranja zagotovo nima stranskih učinkov, zato se ne priporoča za nosečnice in doječe matere.
Kaj da ne. Poglej URL slike. Fiksen je. Kar pomeni, da ce v vmesnem casu nalozis novo sliko na isti URL, bodo vsi dozdajsnji linki kazali na isto sliko, ki je bila na novo nalozena.Sem, amak slika ne potrjuje tvoje izjave.
Seveda ni nedolzna. Se zelo skodljiva zna biti, pa se za posrat ucinkovitost ima. 3% absolutna ucinkovitost, kar pomeni, da mora 34 ljudi jemati to tableto, da enemu pomaga.Po opisanem, tale tabletka ni nedolžna.
Torej je za antivaxerje glih prava.
Ali pa vsem samo res malenkost pomaga...Seveda ni nedolzna. Se zelo skodljiva zna biti, pa se za posrat ucinkovitost ima. 3% absolutna ucinkovitost, kar pomeni, da mora 34 ljudi jemati to tableto, da enemu pomaga.
Potem bi ze bil boljsi npr Fluvoxamine:Ali pa vsem samo res malenkost pomaga...
Poglej samo, koliko znaša ARR za cepiva...Seveda ni nedolzna. Se zelo skodljiva zna biti, pa se za posrat ucinkovitost ima. 3% absolutna ucinkovitost, kar pomeni, da mora 34 ljudi jemati to tableto, da enemu pomaga.
Jp, ce se prav spomnim, je Pfizerjevo manj kot 1%.Poglej samo, koliko znaša ARR za cepiva...
nntv = 34 ?Seveda ni nedolzna. Se zelo skodljiva zna biti, pa se za posrat ucinkovitost ima. 3% absolutna ucinkovitost, kar pomeni, da mora 34 ljudi jemati to tableto, da enemu pomaga.