Zdr.pregled - Zav.Triglav

garbo

Pripravnik
8. avg 2007
204
0
16
Ali je že kdo bil na zdr.pregledu na zav.Triglav za ugotavljanje trajnih posledic?Kako to zgleda?
Samo zdravljenje imam zaključeno in so ostale trajne posledice(potrjeno s strani travmatologa,zdr.MDŠ,odgovora iz IK pa še ni) ?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
jaz sem bil

s šiviljskim metrom, kotomerom in ravnilom me je zmeril in napisal poročilo ki je podlaga za izplačilo odškodnine iz naslova invalidnosti in trajnih posledic

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Jaz sem tud bil. Ne pozabi omeniti kakih brezgotin in pa kar malo trdega se naredi, da bo kotomer kje kako stopinjo manj pokazal.

garbo

Pripravnik
8. avg 2007
204
0
16
oh,brazgotina je lepo vidna;oz.kar cel predel je vdrt not;sama funkcija roke ja pa dobr omejena ;in sem ženska,torej estetika...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Bil, takrat se ni bilo zakljuceno zdravljenje, vendar so morali podati neko oceno zaradi poteka 3 let. Kot so napisali, meter, kotomeri in podobno bo njihovo orodje. Sicer pa pri meni ni bil noben bavbav. Mogoce tudi zaradi odvetnika ki je reseval zadevo, vendar ni bil prisoten pri pregledu. Z oceno sem bil "zadovoljen", ce gledam pravilnik, ce pa bi gledal posamezne % in jih sesteval pa so nasteli premalo. Ampak nekaj so zelje drugo so "pravilniki"

garbo

Pripravnik
8. avg 2007
204
0
16
A imaš mogoče link do pravilnika;sicer pa tudi meni to ureja odvetnik.