Zavedeni otroci v Stični

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Ni kaj, moram se oglasiti.
Veliko spremjam debate po raznih forumih, na temo politike , religije, avtomobilizma, pa še kaj. Vedno , ko jetema o politiki, veri, se vsuje plaz obtožb z vseh strani na račun cerkve ali komunistov. Opažam, da smo slovenci narod, ki se samo prereka in pamet soli drugimi. Enostavno ne zmoremo toliko kulture in ponosa, da pustimo drugače misleče in prepričane, da pač živijo življenje, ki so si ga izbrali. Nisem pristaš ne levih in ne desnih ne rdečih pa tudi belih ne . Saj me nihče ne ogroža
In ne nazadnje se mi zdi, da komaj čakamo odvrženo kos, da se zaženemo kot lačni psi. Pa kdo do bolj krvoločen.
Dejmo se mal zamislit, pa probat v slogi skupaj živeti.
Pa lep dan.

I

Izbrisan uporabnik #488

Se strinjam, da prepovemo Cerkev in komunizem, no slednje itak več formalno ne obstaja.

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Ma ni treba nič prepovedati. Sam mal več strpnosti in razumavanja z obeh strani , pa bo. Imejmo vsaj mi navadni ljudje malo pameti, če je že politiki nimajo in podpihujejo nestrpnost.
LP

warpaint

Pripravnik
6. jul 2011
198
1
18
Nord
Politiki imajo pamet, zato pa podpihujejo nestrpnost
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
če bi bilo to res, bi ti že postavljal barikado na mostu čez muro in s strahom čez ramo gledal, kdaj se ti približujejo z druge strani vzhodni sosedje...
evil.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Ni kaj, moram se oglasiti.
Veliko spremjam debate po raznih forumih, na temo politike , religije, avtomobilizma, pa še kaj. Vedno , ko jetema o politiki, veri, se vsuje plaz obtožb z vseh strani na račun cerkve ali komunistov. Opažam, da smo slovenci narod, ki se samo prereka in pamet soli drugimi. Enostavno ne zmoremo toliko kulture in ponosa, da pustimo drugače misleče in prepričane, da pač živijo življenje, ki so si ga izbrali. Nisem pristaš ne levih in ne desnih ne rdečih pa tudi belih ne . Saj me nihče ne ogroža
In ne nazadnje se mi zdi, da komaj čakamo odvrženo kos, da se zaženemo kot lačni psi. Pa kdo do bolj krvoločen.
Dejmo se mal zamislit, pa probat v slogi skupaj živeti.
Pa lep dan.
saj sem zato, da pustimo drugače misleče pri miru...
ampak ko ti pa začne rode pametovat mi pa dopizdi in potem ugotovim, da marsikateri drugače misliči je militantnež IN ME OGROŽA

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
desni se razmnožujejo hitreje kot levi...slednji to skušajo popraviti s paničnim uvozom od drugod, dokler jim bo uspevalo, bo status quo, ko jim ne bo več, se bo pa æebinokomunizem moral posloviti...

Po pričevanjih se ga desničarska deca isto nalije in pribije kot njihovi "vzorniki" z leve.

In to ima zvezo s tem, kar sem napisal, kakšno že?
confused-1.gif
Sem se ravno zadnjič rekreiral v vškem okolju z edino forumovko, ki ima videz pa postavo, kot je treba, pa je bil očitno čas dopoldanske maše ali kaj in so mimo proti cerkvi na hrbičku hodile trume vernikov in praktično ni bilo družine, ki ne bi imela treh otrok, nekatere tudi kakšnega več..

v znamenitnem šentjoštu na horjulom pa so baje pturje otroci v družini kar stalnica.
cool-1.gif

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Me ne pa zanima, ali je kdo od vas lačen zaradi teh 5000-ih ?? Žejen? Vam hočejo kaj hudega? Vam delajo škodo? So vam kaj vzeli?
Če bi vsi živeli kot LJUDJE, v pravem pomenu besede, vas ne bi brigalo kako živijo drugačni od vas! Zanimivo, da vas ne razburi ko se muslimani znašajo nad nedolžnimi zaradi nekega filmčka!! Morda bi bil čas, da se ozrete vase in pustite drugim ŽIVETI, tako kot jim paše, ne kot bi odgovarjalo VAM !!

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
dihajo isti zrak kot jaz torej zaradi teh diham slabši zrak
ja veliko škode mi delajo, in dela mi škodo njihovo zvenenje ko me zbudi in njihovo sitno raznašanje (ne)svetega ognja iz neke vasi ki ga je župnik s fajercajgom prižgal. ja ogrožajo me in zato jih ne toleriram
še kaj?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.069
6.261
113
blizu močvirne prestolnice
Ti nimaš pravice drugim pametovati, kajti tako nestrpni ste lahko le kvazi liberalci! Vi bi še svojo mamo prodali, samo zato da bi tujci, cigani, musliji... imeli več kot Slovenci!
Kater alter si, ali te je sram in zato pišeš pod drugim alterjem?

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
dihajo isti zrak kot jaz torej zaradi teh diham slabši zrak
ja veliko škode mi delajo, in dela mi škodo njihovo zvenenje ko me zbudi in njihovo sitno raznašanje (ne)svetega ognja iz neke vasi ki ga je župnik s fajercajgom prižgal. ja ogrožajo me in zato jih ne toleriram
še kaj?

Ti pa res težko živiš!! Mravlje te ne motijo! Pa šelestenje listja, piš vetra, sosedov hrupen avto ,...?
Po moje bo najbolje, da nehaš dihati !!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Lulike
evil.gif

baje jo je dobil salome, možno pa, da tudi snecer...takrat, ko so mu odvzeli moderatorstvo, kar si je prislužil s svojo nesposobnostjo in nekimi čudaškimi idejami o 'subsidiarnem moderatorstvu', je za dalj časa s.pozdil s foruma kot p.ička.
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.150
-8.781
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti nimaš pravice drugim pametovati, kajti tako nestrpni ste lahko le kvazi liberalci! Vi bi še svojo mamo prodali, samo zato da bi tujci, cigani, musliji... imeli več kot Slovenci!
Kater alter si, ali te je sram in zato pišeš pod drugim alterjem?
evil.gif

1519255-8888zapovedi.png

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.318
7.080
113
pri taščici
v sticni je bilo samo 5000 opranih glav. Sedajle sem slisal da se je pikinega festivala v velenju udelezilo 100000 (stoK) udelezencev.
Te ta sekta nic ne skrbi?

I

Izbrisan uporabnik #488

Je kdo shodil po jezeru?

Sicer pa me Pika Nogavička ne skrbi.