Zavec za prvaka

I

Izbrisan uporabnik #488

oni ga je v zadnjih rundah mel, samo se je naš objemal ipd.

kr nekaj, seveda pa fajn da je zmagal, to je pa tudi vse

nek super boks fight pa to ni bil

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ma ja, ti dost boks gledaš, ne? Drži se ti raje politike.Čist vredu fajt je bil.

je pa zavec prešvoh za to kategorijo, moral bi ostat v velterju.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Koliko kg pa mu je falilo do max v tej kategoriji ali zakaj praviš, da je prešvoh?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Deluje prešibek. On je bil na tehtanju več kot kilo pod mejo, nasprotnik pa tik pod mejo.

Če je mel že na tehtanju tolk manj, pol je bila v ringu razlika še večja, ker se vsak borec za tehtanje dehidrira, pol pa to nadoknadi do fajta.

V tej polsrednji/višji velterski je večina fajterjev tudi visoka 175 - 180. Zavec je 172. tudi to je hendikep, to niso male razlike.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
To je res, tudi meni je deloval "plajtravi", ampak lahko je to pač posledica krvavitve, se je videlo, da ga je motilo.

Ampak...če je un toliko višji, ob skoraj enakih kilah, ima potem zavec več mišic, un pa je bolj suhljat, edino če pač zavec nima sreče in ima toliko težji skelet, kar pa ne bi rekel...

Vseeno pa bi lahko dodal 1kg mišic do naslednje borbe, čudno da je zdaj bil tako lahek, mogoče je tudi malce podcenjeval nasprotnika?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Jest sem vidu nameren udarec z glavo armenca in Zavec je bil takoj hudo poškodovan.Vsak povprečen človk bi se usedu in jokal,za razliko Zavca ki se je psihično in fizično zbral in bombardiral z močnimi udarci ter mu prebil arkado z rokavico !
Sodniki so bili enotni 3:0 tako,da res kapo dol brez pripomb.

Jaz razumem boks kot šport,kdor bi pa rad gladiatorske boje se je pa mal zajejbal !

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Ni se zajebal, naj pač gleda UFC in podobne serije...

Ravno včeraj mislim da se je spet tepel Cro Cop in borba je šla res do konca, tako da vsi krvi željni in bolj konkretnega tepenja naj pač pogledajo tisto.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zavca je tista slaba predstava proti Thurmanu stala tega, da je 2 leti čakal na dober fajt. Dec je korenina, vsa čast. Zdaj verjetno še fajt ali dva, pa penzija.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Če je lahko holyfiled še pri petdesetih boksal, pa bo naš haložan tudi
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Zavca je tista slaba predstava proti Thurmanu stala tega, da je 2 leti čakal na dober fajt. Dec je korenina, vsa čast. Zdaj verjetno še fajt ali dva, pa penzija.

Ja. Zdaj rabi še en fajt v ameriki, da pokasira malo več keša in to je to.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.791
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Jest sem vidu nameren udarec z glavo armenca in Zavec je bil takoj hudo poškodovan.Vsak povprečen človk bi se usedu in jokal,za razliko Zavca ki se je psihično in fizično zbral in bombardiral z močnimi udarci ter mu prebil arkado z rokavico !

Jaz razumem boks kot šport,kdor bi pa rad gladiatorske boje se je pa mal zajejbal !

dej dej, točno za to je šlo. Kako sta bila komentatorja vesela ko je bila kri na armencu, JAAAAA, razbil mu je arakdo, krvavai, super super. Skoraj je bill orgazem. Tako da. Vse skupaj en velik BS, sploh točke in 3 runde objemanja.WTF. Zavec je še vedno car, da ne bo pomote. Ampak vse skup je izpadlo kr neki v mojih očeh. Če nebi bilo tega objemanja, bi zavec dočakal 12 rundo na tleh.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Če nebi bilo tega objemanja, bi zavec dočakal 12 rundo na tleh.
Če, Če če.....
če ne bi imel razbite arkade, kaj bi bilo pa potem? Bi ga nokautiral? Verjamem, da ja.

Kjub objemanju mislim, da je bil Zavec vrhunsko pripravljen in je pokazal vrhunsko predstavo.

Da ga Armenec ni mogel spraviti na tla Zavca s prebito arkado, pove veliko

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma pa se mi zdi da ga ne bi!

Imel sem občutek, da je Dejan začel napadat konkretno, ker je sam mislil, da ne bo šlo 12 rund s tako arkado in da bo probal napast več kot bi drugače. Parkrat je bil Armenc res bogi, potem pa spet karnaenkrat frišno zgledal..prav čudno je blo gledat.
tongue-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Dejana je v zadnji rundi fizično malo zmanjkovalo, to je res, ampak onega tudi.

Oni je bil močan, ampak hlod.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

dej dej, točno za to je šlo. Kako sta bila komentatorja vesela ko je bila kri na armencu, JAAAAA, razbil mu je arakdo, krvavai, super super. Skoraj je bill orgazem. Tako da. Vse skupaj en velik BS, sploh točke in 3 runde objemanja.WTF. Zavec je še vedno car, da ne bo pomote. Ampak vse skup je izpadlo kr neki v mojih očeh. Če nebi bilo tega objemanja, bi zavec dočakal 12 rundo na tleh.

Jap, se strinjam

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Če nebi bilo tega objemanja, bi zavec dočakal 12 rundo na tleh.
Če, Če če.....
če ne bi imel razbite arkade, kaj bi bilo pa potem? Bi ga nokautiral? Verjamem, da ja.

Kjub objemanju mislim, da je bil Zavec vrhunsko pripravljen in je pokazal vrhunsko predstavo.

Da ga Armenec ni mogel spraviti na tla Zavca s prebito arkado, pove veliko

Tole z arkado me vedno spominja na dvoboj Lewis-Kličko,ki so ga prekinili ravno zaradi razbite akrade Klička. Pri 35:00 na posnetku so dvoboj razglasili za dobljenega za Lewisa...Kličko je pa popizdil,ker on bi se še boril naprej z razbito arkado
smile-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=RMjyJQClP8o

(če se ne motim,je bil to njegov edini izgubljeni dvoboj v profi karieri?)

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Se strinjam!

Vprašanje mimogrede: koliko bi imel Zavec kaj šans proti Pacquiau ali Maywetherju? A bi zdržal do 6.runde?
grims-1.gif

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Glede na to, da je zdržal do konca proti Thurmanu, ki je premagal Guerrera, kateri je proti Mayweather-ju zdržal do konca, bi imel nekaj možnosti da bi prišel do konca
cool-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Se strinjam!

Vprašanje mimogrede: koliko bi imel Zavec kaj šans proti Pacquiau ali Maywetherju? A bi zdržal do 6.runde?
grims-1.gif

Po mojem bi zdržal, ampak vseeno gladko zgubil.