Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Sorči, ampak ko bodo (boste) agentje enkrat sklenili delati pošteno ne pa po sistemu obljubi vse, potem pa lako æemo mi to bo drugače. Nekak pričakujem od agenta (saj se imenujete svetovalci?) da bo opravljal to vlogo, da mi bo znal pravilno svetovati (pa čeprav bo prepričljiv in mi bo zato prodal kaj več). Torej da se ne bom sam spuščal v branje drobnega tiska. Nekako tako kot mora to storiti notar. Ker v nasprotnem primeru grem lahko potem tudi sam na šalter in zavarujem sam in se pogajam. Vas svetovalcev (agentov) sploh ne potrebujem...
"NIKOLI NI VSE ZAVAROVANO" zavarovane so nevarnosti ki so navedene na zav pogodbi in splošnih pogojih in vsaka pismena oseba bi vsaj za svoje dobro morala prebrati splošne pogoje in če so nejasnosti to raztolmačit kaj je in kaj ni....
Po tvojem razmišlanju je krito tudi če močno vinjen povzročiš prometno nesrečo, saj je agent rekel da je vse krito, to me je pa nategnil...
Pa prodajalec vozil te je tudi nategnil pri garanciji ker ti ne priznajo garancije, ker vozilo ne imelo olja in je zaribalo....
Res so vsi nateguni....
Pogodbo za delo s delodajalcem si tudi verjetno prebral od prvega do zadnjega člena?
p.s. daj mi povej s čem se ti ukvarjaš, bova hitro našla kakšno situacijo...