Imam naslednjo tezavo. Pri savi sem zavaroval avto kasko in skoraj vse zraven. Gre se za rabljen avto bivsi lastnik avta mi je zraven dal se njegovo polico ki je bila prav tako pri savi. Tu je nastala prva tezava pri mojem agentu je bila kar naenkrat vrednost vozila 103.000€ po polici od bivsega lastnika je vrednost avta 82.000€ agent mi je razlozil da se je pac podrazila dodatna oprema ki je ima moj avto full. OK sem placal. Par mesecev kasneje mi butnejo avto na parkingu takrat ugotovim da imam na polici pod tip avtomobila M340i in takrat sele vidim kaj je podrazilo moj avto. Grem do agenta in tu se zacnejo stvari komlicirat SAVA ugotovi da naj bi bila tezava v evrotaksu ( pod mojo stevilko sasije je bil zaveden M341i) to naj bi sedaj pri evrotaksu uredili. SAVA mi sedaj ne zeli spremeniti kaska ker kao ne gre da mi ga prekinejo in naredijo novega do oktobra ko mi to potece. Se to res ne da? Kot prvo bi placal manj kot drugo pa mi je agent zraven prodal neko neuomnost ki sem jo seveda vzel ker ko ima avto vecjo vrednost kot 85.000€ je spet nek pribitek pri zavarovanju tako pa sem doibl se dodatnih 10% ker sem vzel tisto neumnost. Sedaj zahtevam od zavarovalnice ta denar nazaj ker sem seveda bil zaveden ne more bit moj problem ce nimajo zadev urejenih. in mimogrede ko sem gledal dodatno opremo je kar par stvari ki po polici niso avto pa jih ima to pa me se najbolj skrbi.
kak pameten nasvet?
aja zadeva se vlece od maja......
kak pameten nasvet?
aja zadeva se vlece od maja......