zastrupitev - testiranje hrane

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pa saj se ni on zastrupil, pa težko verjamem da se je resnično zastrupil kdo drug, ker drugače bi bila že panika , mimogrede ni bila narejena samo ena pakunga. Veš pa da obstajajo viroze in podobna stanja tako da je razlog prej iskati tam...
Kot je že Mikulja napisala se z Mozzarelo težko zastrupiš, je le sir

tony

Guru
23. jul 2007
9.790
1.568
113
Predvsem najprej pokliči v Spar, kjer je bila kupljena, povej, kaj se je zgodilo in prosi, naj vso mocarelo iz polic vržejo stran.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Predvsem najprej pokliči v Spar, kjer je bila kupljena, povej, kaj se je zgodilo in prosi, naj vso mocarelo iz polic vržejo stran.
in oni bodo poskočili na vsak anonimni klic
cheer.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Pa saj se ni on zastrupil, pa težko verjamem da se je resnično zastrupil kdo drug, ker drugače bi bila že panika , mimogrede ni bila narejena samo ena pakunga. Veš pa da obstajajo viroze in podobna stanja tako da je razlog prej iskati tam...
Kot je že Mikulja napisala se z Mozzarelo težko zastrupiš, je le sir
Bansh ni ravno vseved
grims-1.gif

Mocarela je eden od sirov, kjer se lahko pogosteje pojavljajo zastrupitve, predvsem pri slabem pakiranju. Slabo pakirano hrana je pa nekaj, kar najpogosteje vidim ravno v Sparu, tako da to ne bi bilo nič čudnega. Enkrat sem jih tudi opozoril, so takoj umaknili s polic celo serijo slabo pakiranih tortelinov.

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne nakladaj, tu se gre izključno o tem kako lahko kopujejo pri grdih tujcih, nihče pa nikomur ne privošči, vsaj jaz ne!
Motiti se je človeško, lagati pa kaznivo glede na 8. člen Pravilnika o odhodu v nebesa.
ne-ne-1.gif

Kam sodiš glede na prvi post od gobe?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.145
1.250
113
42
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne nakladaj, tu se gre izključno o tem kako lahko kopujejo pri grdih tujcih, nihče pa nikomur ne privošči, vsaj jaz ne!
¸

Jaz kupujem tam kjer mi je na poti. In Spar je na poti med mano in mojimi starši. Ko sem doma kupujem v Mercatorju ki je 200 metrov stran.

tony

Guru
23. jul 2007
9.790
1.568
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
in oni bodo poskočili na vsak anonimni klic
cheer.gif

Saj se predstaviš z imenom in priimkom
evil.gif

Zdaj, če se zganejo ali ne, te pač boli patak (ker si se do klica že itak izbruhal
rolleyes-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Dol mi visi kje kupujete, normalno da tam kjer je najbližje in tudi kolikor ugodno, bilo je pač špikanje, češ taki rdeči, potem pa pri tujcih kupujete. Ni pa nujno da sta se zastrupila, svoj čas je pri nas razsajala viroza, kjer je sralo in kozlalo vse živo, no hvala Bogu nas je Bog tega rešil.
nahrung002.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
No daj ne baši Boga v vsako kozlanje.
Drugač pa ja, bilo je špikanje....