Problemček je sledeč. V zvezi sm 6 let, recimo da je vse ok, zadnje leto pa postaja vse bolj "hladno" z moje strani. Ni več tistega vročega pogleda, vročih trenutkov, zunaj s prijatelji rad pogledam za mlajšimi puncami... Ne vem zakaj, odgovor vsekakor moram iskati pri sebi. Aja, star sm 27 let. Pred par dnevi pa sm na zabavi srečal punco, ki ima prav tako tipa in je v zvezi ze 7 let. Naj povem, da je punca stara 24 let. Njo sem spoznal že par let nazaj, a ker sem jaz takrat bil v zvezi in ona, je pri tem tudi ostalo, čeprav mi je bila všeč. Prav tako poznam njenega tipa (nič osebnega, zdravo-zdravo, kakšna beseda in to je to). K sem jo zagledal na tisti zabavi sem še par dni razmisljal o njej in potem sva se parkrat dobila na pijački. Punca mi je noro všeč, pozitivna, energična, z eno besedo bi lahko reku da je sonček. Ujela sva se, pogovori tečejo... V njeni zvezi je vse ok, razen problemček glede tega, ker je pač zadnje čase dost zuni. Aja, s tipom stanuje skupaj. Meni se ob pogledu nanjo meša... zgodilo se je to, da sva se en vikend srečala zunaj in na koncu je pristala pr men doma. Ura je bila hitro 8 zjutraj, ko sem jo peljal domov... naj povem, da se ni zgodilo "nič" hujšega, razen par poljubov na njen ultra sexy trebušček, ki ga še zdaj ne morem pozabt. Čez par dni za tem sva bila na pijački, ker sem ji želel povedat, da sem se imel noro lepo, tudi z njene strani je enako, čeprav pravi da se ni zgodilo "nič" takega. Sama mi je povedala, da bo videla kaj bo naredila (glede zveze) in da je žal tako kot je. Če bi bila oba samska bi zagotovo bilo drugače kot je, v to sem prepričan. Ampak punca meni ne da miru, nikakor... Ne vem kaj naj naredim, ali se potrudim za njo in grem mimo "pravilom", kljub temu da ima ona fanta in jaz punco (čeprav ni vse tako kot mora biti...) ali ne?
Je že kdo bil v podobni situaciji? Kaj narediti? Prekiniti 6 letno zvezo in se potruditi? Se mi pa zdi, da se noro ujameva... Malo sem zabluzil, a vendar upam, da razumete v čem sem...
Je že kdo bil v podobni situaciji? Kaj narediti? Prekiniti 6 letno zvezo in se potruditi? Se mi pa zdi, da se noro ujameva... Malo sem zabluzil, a vendar upam, da razumete v čem sem...