Zasebni stiki preko salomonca

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ja kaj še čakaš? Kliči! Ne vidiš, da iščejo tebe? "Prefinjenega, kulturnega, diskretnega žrebca..."

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ti si meni taki kul, da mislim, da netrebaš iskat ženske preko Salamonca.
Moje mnenje- či si v RL nemreš najti nekoga za skupno življenje ali samo za sex ali karkoli, potem je bolje da ostaneš sam.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
zajfa dej, a greva midva na en dejt?

sej nism taka pujsa, kot kaže da sem...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a veš kak so supet ti oglasi. jaz sem dal pupi traktor pa 2 putki pa sva se vzela prejšnjo nedeljo. veš kak je bla srečna
cheer.gif

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Bom jaz, kar lepo svoj oglas oddal. Da iščerm to pa to.....mora bit pa primorka.
Ljubljančanka ni moj tip in tud ni vredna, da živi z mano (poznam te mestne punce)

Nazadnje urejeno:

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Jaz pa čakam že skoro tri leta tu gori na alterju (preje pa še na Mobisuxu), da dobim kako ženitno ponudbo, pa nisn nič dobo od nobene, ampak se nea sekiram ker vem, da sn fseeno še zmirom fejst pubec.
smile-1.gif
Mogoče je to pa zato ker babe bolj čitajo Salomonov oglasnik ko pa toti forum, ka te jaz vem, kdo bi jih zastopil...

Za zmirom vaš, Batate

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Bom jaz, kar lepo svoj oglas oddal. Da iščerm to pa to.....mora bit pa primorka.
Ljubljančanka ni moj tip in tud ni vredna, da živi z mano (poznam te mestne punce)

ja žajfa kakšne pa kvasiš
hysterical-1.gif

to je danes prva stvar ob kateri sem se pošteno nasmejal
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:

ja žajfa kakšne pa kvasiš
hysterical-1.gif

to je danes prva stvar ob kateri sem se pošteno nasmejal
hysterical-1.gif

Kar je res je res. Sem 5 let bil v Ljubljani pa ti povem, da so to ene navadne koke, skoz sam žurka, nič delat, okol hodit po trgovinah...kdo bo pa zidal hišo, delat hodu, merkal otroke, pral, kuhal...jah vse moški...women
stupid-1.gif
v tem primeru

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čuj žajfa kaj pa ti pričakuješ drugega od mladih bejbik kot to.....ker pa misliš da ti bo doma cele dneve! Itak, da se ga je treba zabavat, zaj ko smo še v formi...
smile-1.gif
Tudi sam se zagovornik zabav itd...Amak seveda se pa zavedam, da brez dela ni ...pa saj veš kak pravijo

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Mene osebno bi prestrašu en 20 letnik, ki bi mi ves resen govoril o tem, da rabi eno, ki bo doma pomagala bajto zidat, pa otroke merkat pa likat, prat, pomivat...
Čeprav te stvari večinoma že počnem (razen bajte pa otrok) bi me to sigurno odvrnilo... Ne znam opisat zakaj, ampak izpadeš kot človek brez družbenega življenja, totalno preresen in verjem, da boš s takim razmišljanjem na glas odbil vsako svojo vrstnico. Redkokera 20letnica je navdušena nad tem, ko ji tip razlaga, še predno kaj imata, o bajti in otrokih ipd...
Je pa to samo moje mnenje

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A nisi ti 20 neki star? Kaj to potem sodiš po videnem pri 15 letnicah?

Izjeme sicer potrjujeo pravilo, ampak Ljubljančanke imajo najslabši karakter v celi državi.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
A nisi ti gaylord?
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A nisi ti 20 neki star? Kaj to potem sodiš po videnem pri 15 letnicah?

Izjeme sicer potrjujeo pravilo, ampak Ljubljančanke imajo najslabši karakter v celi državi.

Vidiš. Glede karakterja, gredo meni štajerke najbolj v nos.

Čista resnica! Jaz mam ful rad punce. Res sem čist zmešan na babe. In sicer se nimam za poznavalca,
ampak tapravi karakter ženske je doma v ljubljani in na primorskem.

Mariborčanke so nadute, se nosijo in se majo za nevemkaj + plehkure serijsko. (govorim za 85% deklet)

Ljubljančanke so dost bol kul. Primer kar nekaj let nazaj, s frendom šetama pri tromostovju, žerema sladoled in
debatirama. Pred nama hodi ena pupa, ki se kar obrne; "A sta z mb ane?" Pademo v easy debato, letimo na kofe,
in to je to. Čist na easy hitro kavica, debata, čik in to je to.

V Mariboru sem že 23 let, pa se še mi nič podobnega ni zgodlo, da bi ena kar uletela. V ljubljani sem bil 2 uri
pa me ogovri neznanka, in me pelje kar tak na kafe. Spontano. Primorke so zelo podbne ampak za odtenek bol umirjene.

Vsekakor, če se ženim s slovenko (dvomim, ker bi rad imel črnko) bo to ljubljančanka, mariborčanka niti slučajno!

In res nevem zakaj najslabši karakter. Pa kaj šteješ pod to...

Besede človeka ki ženske študira; Stari ljubljančanke so zakon.

Je pa res da so mogoče štajerke nekoliko bol luškane (ne govorim to zato ker sem z mb), je pa res da ko
najdeš lepo ljubljančanko, boš težko katero štajerko postavil zraven.