Zaščitna mreža proti toči

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
A ve kdo, koliko stane in kje se da dobit takšna mreža proti toči kot jo imajo avtohiše za zaščito zunaj parkiranih avtomobilov? Rabil bi velikost ca. 5,5 x 5,5 m, da bi jo napeljal čez 2 parkirišča (vpel bi jo nekam v nadstrešnico - (ista hiša kot na sliki)

http://img.bolha.com/images/image/14119/14522/_483d0b6035b96.jpg

thnx

kmetijska zadruga, mreza iz najlona, dobis jo v sirini mislim da 2-5 metrov, dolzina cca 10-20 metrov. cena nekaj 10 eur .....

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Jaz sem jo dobil v Astri za bežigradom (2,5x5m), je pa taka bolj gosta, da je še senca spodaj
cool-1.gif

Master_of_Disaster

Pripravnik
20. okt 2008
321
22
18
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Jaz sem jo dobil v Astri za bežigradom (2,5x5m), je pa taka bolj gosta, da je še senca spodaj
cool-1.gif

Pa si siguren, da imaš mrežo, ki bo zdržala točo, ker po tvojem opisu imaš ti t.i. senčno mrežo, ki se ne bo pretirano uspešno obnesla pri toči. Obstajajo namreč prav namenske mreže proti toči (dobiš npr. v večjih centrih Živex, Kalia, kmetijske ...), ki po strukturi sploh niso goste, pa svoje delo opravijo odlično. Te mreže imajo v strukturo "blaga" vpete tanke nitke laksa, tako da jim do živega ne pride niti debela toča (imaš enojno pletene in dvojno pletene mreže proti toči).
Če nabaviš dvojno pleteno mrežo, ki jo še kvalitetno pritrdiš na več mestih (čim več, tem boljše), potem te res ne more biti strah toče
cheer.gif

Edino Murphy ne sme imeti prstov vmes, da te toča na ujame kje na cesti
hysterical-1.gif