Si že slišal za razliko med tokom in napetostjo.
Si odkril toplo vodo
Si že slišal za razliko med tokom in napetostjo.
No moja izvedba ni lepa je pa funkcionalna. Funkcionira ze nekaj let.Varovalke ne nucaš, ker ne teče noben tok. Padcov napetosti tudi ni. Tvoj problem je tak, da imaš žice naklamfane na dilo, to pa kadar je mokro povzroči, da začne teči tok in posledično ker teče tok imaš dejansko kratek stik. Žice morajo biti par mm oddaljene od deske, da so v luftu.
Se pri tebi polzi umaknejo ko pridejo na drugi pol. Pri meni obstojijo se začnejo slinit dokler dejansko ne postanejo črni.Ne vem kaj imaš ti, polžev ne cvrem, žice so na "suhem" tudi med dežjem, razen tam ko so na plastičnih distančnikih. Napajalnik imam še s trafotom od enega starega bejbifona, dela brez problema tudi v dežju. Nekje na sredi imam modro ledico z uporom priklopljeno na žici, kot indikacija delovanja in kot opozorilo polžem.
Pri meni se ne obračajo, ampak enostavno zelijo naprej, potem pa se oslinijo, pol pa bolj je mastno bolše je. In zoglenijoDo sedaj sem spohal samo enega, pa še ta je hotel pod žico, v bistvu med žico in betonom. Se je revež zagozdil. Potem sem razdaljo zmamjšal na nekaterih mestih in je ok. Ko se dotakne drugega pola se malo poslini in nato obrne.
In kaj si storil ti, si ostal al šel naprej.Sta me sedaj spomnila na ono o priseljevanju slovanov iz vzhoda, pa so prišli do razpotja pred Mariborom in piše na tabli Ljubljana-močvirje. Vsi ki so znali brat so ostali v MB, nepismeni so šli naprej.
Splošno znano - ostal.In kaj si storil ti, si ostal al šel naprej.
Malo heca pa brez zamire
Lp
Na pamet je res, ker tega nisem delal, kar ne pomeni da ne bomA ti to malo na pamet, ali kako? Ko se ti en trmast polž zagužva med žici, tistega spoha, ostali grejo pa veselo čes, ker napetost pade in imajo ostali prosto pot.
A ponoči pa polži upoštevajo hojsovo uro najbrž. Tiste lučka je en velik smeh.
Ne mislim vsak večer zapirati pred lisico. Razen če kupim tista kitajska avtomatska vrata.Ali pa nekaj takega. Ekološko, ne rabiš baterije