Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa pentlje, vzorčki..
ti si gorenka, a
Ja, pa mal čipk daš gor. Bl k je kičast, bolš bo...
Gorenjka - a se vid al kaj?
Mengeš ni gorenjska... Imate pa močan vpliv backov
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa pentlje, vzorčki..
ti si gorenka, a
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa pentlje, vzorčki..
ti si gorenka, a
Mengeš ni gorenjska... Imate pa močan vpliv backov
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz... edini rpstan, ki ga je smiselno nosit, je metalni prstan, torej prstan, ki se ga v sili vrže v sovražnika...
Si pa res zaj....Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz... edini rpstan, ki ga je smiselno nosit, je metalni prstan, torej prstan, ki se ga v sili vrže v sovražnika...
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
sej maš ostre zobe...
to je pa tud res..
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
jeba so prstani..
se spomnim novice, ko je nek hrvaški rokometaš ostal brez prstanca zaradi prstana. zapel za neko ograjo s prstanom baje in ode prst... je boje biti brez, ali pa samo en cvern navit, d ase odtrga cvern in ne prst
Jaz se pa spomnim, kaj se mi je dejansko zgodilo. Sem šel scat in mi je k.urac zaradi dolžine potegnilo v odtok. Pol ga je šlo, pa je še zmeri dost ostal!Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
jeba so prstani..
se spomnim novice, ko je nek hrvaški rokometaš ostal brez prstanca zaradi prstana. zapel za neko ograjo s prstanom baje in ode prst... je boje biti brez, ali pa samo en cvern navit, d ase odtrga cvern in ne prst
Jaz se pa spomnim prispevka, ko je eno žensko skalpiralo, ker ji je v mehanizem garažnih vrat potegnilo lase in jo potegnilo gor.
Jeba so dolgi lasje.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Moja sestra ima poročni prstan za 700 evrov.
O šit, bogi tip, si kr predstavljam, kakšna copata je.
No sej vem, da si bil sarkastičen. 700€ za poročne prstane ni ravno nekaj huda cifra a ne. Najina oba skupaj sta prišla 2.5x toliko
Nisva imela pa nobenih zaročnih, je moja pač izrazila, da bi imela raje konkreten poročni prstan in ga ima. Sam ga pa tudi nosim in glede na to, da sem si rekel, da prstan bom pač nosil, si niti pod razno ne predstavljam, da imam na roki nek cvern od zlata.
Dobro vleče in požira moja ljubav, ne pa kanalizacija!!!Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Da nisi ti zaradi cesa drugega wscat" sel. Zgleda da dobro vlece tvoja kanalizacija in imas zaradi tega dovolj dolgega.