Sam pa imam najraje take , ki imajo nepravilno nameščene žarnice in te res zaslepijo.take imam najraje na nasprotnem voznem pasu sredi deževne noči
Ah, potem kupiš te (tudi niso za uporabo v Evropi). Sicer niso led, ampak svetijo pa...:
NARVA ŽARNICA RANGE POWER WHITE H7 RPW 12V 85W PX26D 4500K XENON WHITE NVA S2 2/1 980162100 H7 RANGE POWER WHITE 12V 85W PX26D - NARVA
NARVA ŽARNICA RANGE POWER WHITE H7 RPW 12V 85W PX26D 4500K XENON WHITE NVA S2 2/1 980162100 H7 RANGE POWER WHITE 12V 85W PX26D - NARVAwww.euroton.si
Vprasi se zakaj so prepovedaneSam pa imam najraje take , ki imajo nepravilno nameščene žarnice in te res zaslepijo.
Sem se peljal proti mojemu avtu in te nič ne zaslepi.
ja glede na to kaj vse skozi pride... sploh ne vem zakaj jih imamo.
Ja svetijo zelo dobro do prve prometne. Ko ti nasprotnik reče da si ga zaslepil.
Policija pa najde te žarnice...
Philips je imel tudi nekaj v tej smeri.Sprašujem za Osram night breaker, katere so boljše laser ali silver?
Ali pa imajo še kakšne drugačne?
Sprašujem za Osram night breaker, katere so boljše laser ali silver?
Ali pa imajo še kakšne drugačne?
Automotive | OSRAM Automotive
Find the right lamp for your car with the OSRAM Lamp Replacement Guide. Choose your vehicle, the lamp position and find compatible products.www.osram.de
Ja drži, ne pa vedno. Ravno včeraj je ta konfigurator nategnil eno mojo stranko ki je prišla po napačen set za Scanio.
Prvič slišim da bi policija kogarkoli pošiljala na izrednega tehničnega zaradi pozicijskih žarnic. Saj ne misliš kakšnih modrih not tiščat? Se pravi max. 6000K?