Prišla je nova evropska direktiva, ki proizvajalcem avtomobilov zapoveduje, da morajo izdalati avtomobile tako, da se da žarnico enostavno zamenjat. Tako da počasi bo podiranje "pou" avta, da zamenjaš žarnico zgodovina. Upam, no....Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Sem pa tako razmišljal, če želim pri svojem avtu menjat prednjo žarnico moram "pol" avta podret, za zadnje pa moram s seboj vozit torx ključe.
V precej državah po Evropi žarnice niso obvezne.
Če te spusti, pa bo spet en, da policaji enim "lopovom" skoz prste gledajo.Citat:
Uporabnik matix pravi:
Mora bit pa zafukan policaj, da ti da kazen zaradi tega.
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Prišla je nova evropska direktiva, ki proizvajalcem avtomobilov zapoveduje, da morajo izdalati avtomobile tako, da se da žarnico enostavno zamenjat. Tako da počasi bo podiranje "pou" avta, da zamenjaš žarnico zgodovina. Upam, no....
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Hvala bogu za to direktivo! Jaz pri Stilotu moram pri prednji levi vzet ven akumulator, ali pa levo kolo in notranji blatnik. Pri zadnjih lučeh pa moraš met izredno srečo, da zadaneš spodnji šravf ker je tako "dobro" postavljen. S tem da pri levi zadnji moram tud original woofer stran vzet.
Sicer pa dobro da se je pojavila tema. Sem se spomnil, da moram it po eno žarnico na Petrol, da jo dam nazaj v komplet.
Citat:
Uporabnik Avian pravi:
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Hvala bogu za to direktivo! Jaz pri Stilotu moram pri prednji levi vzet ven akumulator, ali pa levo kolo in notranji blatnik. Pri zadnjih lučeh pa moraš met izredno srečo, da zadaneš spodnji šravf ker je tako "dobro" postavljen. S tem da pri levi zadnji moram tud original woofer stran vzet.
Sicer pa dobro da se je pojavila tema. Sem se spomnil, da moram it po eno žarnico na Petrol, da jo dam nazaj v komplet.
14 dni nazaj sm zadnjič menjal žarnico na tem avtuod sedaj gre na servis pa nej se oni z tem ukvarjajo ...
lp Avi