Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Citat:
Uporabnik Jegulja pravi:
Še ena,
Drugače ma pa zanima koliko vas ki tooolikoooo jamrate glede zapore se je vsak dan vozilo skozi center in sedaj dnevno pustite 1h več na asfaltu kot prej?
Men osebno (sm že 1x napisu)
je to zaprtje čist mim sam ne vidim razloga da se z takimi stvarmi obremenjujete, se pač človek sprijazne s tem in konc.
Jegulja a ti delaš , oziroma si plačan od mestne uprave? Pogledal sem par stvari ki si jih napisal pa ni drugega kot da hvališ mestne odločitve. Ne vem koliko časa živiš v LJ, ampak jaz sem tukaj od rojstva, še ispit sem imel ko se je dalo vozit okoli prešerca in po 90% stare Ljubljane.
Zadnje čase (veliko let) sem se vsak dan vozil po sedaj imenovani Slovenski, spomnim se še da je bila včasih Titova. Tudi po titovi sem se vozil. Ne rečt da ne uporabljamo.
Sedaj porabim za isto pot Vič-Bežigrad in nazaj, vsaj pol ure več, s tem da nevem kakšna bo gužva glede na vreme. Poznam vse semaforje kako se odpirajo in zapirajo. Poglej kdaj naredijo avti največ svinjarije. Na pospeševanju in tudi na zaviranju. Včasih se je dalo tekoče peljati po LJ, sedaj je samo stanje, pospeševanje, zaviranje.
Peš ali z avtom nisem še šel po (novem) centru. Če te palete res stojijo tam, kar očitno stojijo, jih je treba čim prej odstranit, izgleda ena klošarija (pa nič nimam proti klošarjem, ampak samo izrazno). Kdo je sploh to naročil in plačal. Tega bi bilo treba zapret.
Še ena stvar, na slikah vidim da so pobrisane bivše črte, kaj pa ko se pelješ v smeri iz bežigrada proti centru, malo pred Evropo, tam je dvojna črta. Torej smo vsi v prekršku ko gremo tam čez? Nas bodo čakali policaji? Tam je tudi tabla obvezna smer naravnost? A naravnost ne smeš!
Daj raje poslušajte kaj vam govoijo ljubljančani, ne pa da nekaj pametujete, da vas ni sram.