Zaprtje Slovenske ceste v Lj

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.431
113
Citat:
Uporabnik Jegulja pravi:
Še ena,

</a>&lt;/a&gt;

A to so v LJ odprl en lokal posebej za klošarje ali kaj? Cheapshit neudobni stoli na faking surovih neobdelanih oz. nepredelanih paletah (saj sem že videl uporabljene eu palete kot pohištvo in ni slabo izpadlo ampak tole je pa nekaj popolnoma drugega) s sodi zraven...zakaj so sploh teli sodi? A je to za ogenj zakurit pozimi, da se bo folk grel ob njih kot v Bronxu?

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik Jegulja pravi:
Še ena,

</a>

Drugače ma pa zanima koliko vas ki tooolikoooo jamrate glede zapore se je vsak dan vozilo skozi center in sedaj dnevno pustite 1h več na asfaltu kot prej?

Men osebno (sm že 1x napisu) je to zaprtje čist mim sam ne vidim razloga da se z takimi stvarmi obremenjujete, se pač človek sprijazne s tem in konc.
17758-icon_confused.gif

Jegulja a ti delaš, oziroma si plačan od mestne uprave? Pogledal sem par stvari ki si jih napisal pa ni drugega kot da hvališ mestne odločitve. Ne vem koliko časa živiš v LJ, ampak jaz sem tukaj od rojstva, še ispit sem imel ko se je dalo vozit okoli prešerca in po 90% stare Ljubljane.

Zadnje čase (veliko let) sem se vsak dan vozil po sedaj imenovani Slovenski, spomnim se še da je bila včasih Titova. Tudi po titovi sem se vozil. Ne rečt da ne uporabljamo.

Sedaj porabim za isto pot Vič-Bežigrad in nazaj, vsaj pol ure več, s tem da nevem kakšna bo gužva glede na vreme. Poznam vse semaforje kako se odpirajo in zapirajo. Poglej kdaj naredijo avti največ svinjarije. Na pospeševanju in tudi na zaviranju. Včasih se je dalo tekoče peljati po LJ, sedaj je samo stanje, pospeševanje, zaviranje.

Peš ali z avtom nisem še šel po (novem) centru. Če te palete res stojijo tam, kar očitno stojijo, jih je treba čim prej odstranit, izgleda ena klošarija (pa nič nimam proti klošarjem, ampak samo izrazno). Kdo je sploh to naročil in plačal. Tega bi bilo treba zapret.

Še ena stvar, na slikah vidim da so pobrisane bivše črte, kaj pa ko se pelješ v smeri iz bežigrada proti centru, malo pred Evropo, tam je dvojna črta. Torej smo vsi v prekršku ko gremo tam čez? Nas bodo čakali policaji? Tam je tudi tabla obvezna smer naravnost? A naravnost ne smeš!

Daj raje poslušajte kaj vam govoijo ljubljančani, ne pa da nekaj pametujete, da vas ni sram.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:

Sedaj porabim za isto pot Vič-Bežigrad in nazaj, vsaj pol ure več, s tem da nevem kakšna bo gužva glede na vreme.

Sva že dva, žal je še na tisoče takih, ki vsakodnevno zaradi rumenih pasov pa zapor zgubijo v gužvi pol ure življenja na dan.

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zaprtje SLovenske se sploh ne pozna na Tivolski.

MIsliš na Blaiwaisovi? ali Tivolski?

Tivolska ni bila problematična dokler se ne zabaše na trgu OF (mimo ''ajzenpona''). Ko se enkrat začnejo delat zamaški, se samo še stopnjujejo.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Jegulja pravi:
Še ena,

</a>&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;

A to so v LJ odprl en lokal posebej za klošarje ali kaj? Cheapshit neudobni stoli na faking surovih neobdelanih oz. nepredelanih paletah (saj sem že videl uporabljene eu palete kot pohištvo in ni slabo izpadlo ampak tole je pa nekaj popolnoma drugega) s sodi zraven...zakaj so sploh teli sodi? A je to za ogenj zakurit pozimi, da se bo folk grel ob njih kot v Bronxu?

so že novo debato v mestu odprli rumeni stoli in palete, na katere so pritrjeni. Podobo, ki bi morala prispevati k prijetnejšemu vzdušju, si je po načelu &#187;z manj &#8211; več&#171; zamislil sam podžupan Janez Koželj, pri izvedbi pa so mu pomagale tri mlade arhitektke iz društva Prostorož. Za nekatere kreativna rešitev, za druge nespametno zapravljanje, je občino stala okoli 20.000 evrov. Skupno bo 19 otočkov na teh dveh lokacijah štiri mesece, potem pa jih bodo razselili po Ljubljani.

hysterical-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Ljubljana &#8211; Stroški izvedbe začasne ureditve Slovenske ceste so bili precej večji od predvidenih. Če so na občini še v začetku septembra obljubljali, da ne bodo višji od 55 tisoč evrov, je končni račun krepko presegel sto dvajset tisočakov.

Z občinskega oddelka za gospodarske dejavnosti in promet so sporočili, da stroški del, ki so bila izvedena ob preureditvi Slovenske ceste, znašajo 96.968 evrov. Temu je treba prišteti še stroške postavitve miz in stolov ter korit z zelenjem, in sicer 22.721 evrov (vsi zneski vsebujejo DDV). Tako je začasna ureditev Slovenske ceste skupaj stala skoraj 120 tisočakov.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Nesposobni so...

Če bi jaz tako v našem podjetju delal ocene stroškov pri nabavi in projektih, že zdavnaj ne bi imel več službe.

Tukaj pa seveda ne bo odgovarjal nihče...
uf-1.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Eh, mogoče je pa tisto zelenje/vejevje, ki je ponekod zraven, stalo toliko. Stare palete, odsluženi stoli in sodi, so bili pa mogoče praktično zastonj.
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Treba vedeti, da bi morala 55 jurjev stati ureditev vse do Aškerčeve. Pa tam še začeli niso. Torej že sedaj 220% podražitev, pa komaj pol narejenega.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Slovenistan
Slovenistan je v tem, da tega še v Financah ne omenijo, kaj šele da bi v kakem županovem časopisu, kot je npr. Dnevnik.

Jegulja

Zelenc'
30. sep 2013
21
0
1
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Citat:
Uporabnik Jegulja pravi:
Še ena,

Drugače ma pa zanima koliko vas ki tooolikoooo jamrate glede zapore se je vsak dan vozilo skozi center in sedaj dnevno pustite 1h več na asfaltu kot prej?

Men osebno (sm že 1x napisu) je to zaprtje čist mim sam ne vidim razloga da se z takimi stvarmi obremenjujete, se pač človek sprijazne s tem in konc.
17758-icon_confused.gif

Jegulja a ti delaš , oziroma si plačan od mestne uprave? Pogledal sem par stvari ki si jih napisal pa ni drugega kot da hvališ mestne odločitve. Ne vem koliko časa živiš v LJ, ampak jaz sem tukaj od rojstva, še ispit sem imel ko se je dalo vozit okoli prešerca in po 90% stare Ljubljane.

Zadnje čase (veliko let) sem se vsak dan vozil po sedaj imenovani Slovenski, spomnim se še da je bila včasih Titova. Tudi po titovi sem se vozil. Ne rečt da ne uporabljamo.

Sedaj porabim za isto pot Vič-Bežigrad in nazaj, vsaj pol ure več, s tem da nevem kakšna bo gužva glede na vreme. Poznam vse semaforje kako se odpirajo in zapirajo. Poglej kdaj naredijo avti največ svinjarije. Na pospeševanju in tudi na zaviranju. Včasih se je dalo tekoče peljati po LJ, sedaj je samo stanje, pospeševanje, zaviranje.

Peš ali z avtom nisem še šel po (novem) centru. Če te palete res stojijo tam, kar očitno stojijo, jih je treba čim prej odstranit, izgleda ena klošarija (pa nič nimam proti klošarjem, ampak samo izrazno). Kdo je sploh to naročil in plačal. Tega bi bilo treba zapret.

Še ena stvar, na slikah vidim da so pobrisane bivše črte, kaj pa ko se pelješ v smeri iz bežigrada proti centru, malo pred Evropo, tam je dvojna črta. Torej smo vsi v prekršku ko gremo tam čez? Nas bodo čakali policaji? Tam je tudi tabla obvezna smer naravnost? A naravnost ne smeš!

Daj raje poslušajte kaj vam govoijo ljubljančani, ne pa da nekaj pametujete, da vas ni sram.

DA. (nisem toliko pr koritu da bi se mene kaj vprašalo)
ne-ne-1.gif

Pa poglej si poudarjen text, bo šlo?

in Koga to "da vas ni sram"?
sprasujem se.gif

Imaš uradno stran MOL-a pa jim piši/te.