Zapora J meje, varovanje SLO z oklepnim vlakom!

Ste za oklepni vlak?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Se strinjam z napisanim. Ampak za tako situacijo tokratni begunci niso krivi. Vemo natančno (kronološko) kdo je kriv. Kot tudi vemo komu služi ta situacija z begunci. Kdo najbolj širi nestrpnost, nelagodje, strah po medijih in v javnosti.
Hebat ga, v sili hudič muhe žre, ali naredim vse da se še enkrat dokopljem do oblasti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zahvali se sedaj komunistom, Leninu in Stalinu, da bodo obšli Slovenijo

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne, tebe sem zalezoval in te prijavil zaradi neupravičenega prejemanja komunistične pokojnine in širjenja nestrpnosti ter sovražnega govora...
stupid-1.gif

Moron brezmožganski. Očitno ti je šmarjak čist skuril možgane, oz. kar si sploh imel namesto njih...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Kako to misliš - obšli? Čez Madžarsko? Italijo morda? Obšli oz. obiti pomeni iti naokoli, te opcije pač nimajo. Res pa kažejo, da nimajo interesa ostati v SLO, to pa ja.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sem se že. Včeraj. Stokrat Boklonaj!
Sicer pa, če bi jaz mogel v ruzak naložit svojo zidanco, vinograd, hišo in domačijo.....bi tudi jaz najraje obšel Slovenijo. Enako kot Sirijci..

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
V bistvu bodo tu zaglavili tisti z majhnimi otroki, katere bo zima ustavila. Ostali bodo (ščasoma vsi ekonomski migrantje) našli pot naprej na sever.
Tisti, ki so pa pravi begunci, pa verjamem (pa ti verjetno tudi) in bodo ostali tu pa se bodo poizkušali asimilirati.
Sicer se pa dobro vidi že pri srbih, bosancih in šiptarjih, koliko so se ekonomski migrantje integrirali. Srbi so, recimo, veja krščanstva, pa so se integrirali toliko kot muslimani v Nemčiji. Nič.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Mogoče tržna niša gremo dol z enoprostorci jih peljemo v neko vukojebino in rečemo ste v Avstriji..
400 ojrov po glavi pa tarifa.

Opelješ nekam v Luče recimo. Ali pa kar v Semič, da se bodo počutili kot doma..... skupa z Patriotom.
Vsekakor brezposelni TAX FREE MONEY...

Nazadnje urejeno:

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Predlagam da kakega pankrta sam vzameš. Da boš lažje vlagal subvencijo za velko družino in da nauš gnavil kok ti od plače davkov poberejo.

Al spet sam lapaš...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Kako to misliš - obšli? Čez Madžarsko? Italijo morda? Obšli oz. obiti pomeni iti naokoli, te opcije pač nimajo. Res pa kažejo, da nimajo interesa ostati v SLO, to pa ja.

Obšli preprosto

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sicer pa, če bi jaz mogel v ruzak naložit svojo zidanco, vinograd, hišo in domačijo.....bi tudi jaz najraje obšel Slovenijo. Enako kot Sirijci..

Po čigavi zaslugi pa imaš vse to? spet se jim zahvali

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ti se pišeš Hudorovac, Brajdič, Strojan ali kaj podobnega?

Ker to, kar bi ti počel, delajo samo cigani.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Lahko kar patrije naložite na navaden vlak, itak je že ziher 50% nevoznih.

To so rusi imeli take vlake za patruljiranje po aziji, naložili gor nekaj t-72, 2 amfibijska tanka in nekaj transporterjev...

samo mi moramo potem vseeno blindirati vsak lokomotivo, lahko bi pa naredil tako foro, da bi enega ali dva BOV priredili za vožnjo po tirih nekako v tem stilu

klik

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
SLOVENIJA SE PRIPREMA ZA PRIHVAT IZBJEGLICA Mogu primiti do sedam tisuæa ljudi, a pobrinut æe se i za više ako bude potrebe

hysterical-1.gif

Kdaj bodo že protesti 28.9
bonk.gif

Jesenice jih že čakajo
priden.gif
idealna lokacija, blizu predora Karavank oziroma meje

domače navade, "domačini", ni da ni

nebesa

Pa še železnica je blizu za oklepni vlak
aplauz.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Se strinjam z napisanim. Ampak za tako situacijo tokratni begunci niso krivi. Vemo natančno (kronološko) kdo je kriv. Kot tudi vemo komu služi ta situacija z begunci. Kdo najbolj širi nestrpnost, nelagodje, strah po medijih in v javnosti.
Hebat ga, v sili hudič muhe žre, ali naredim vse da se še enkrat dokopljem do oblasti.
Bova rekla namesto besede begunci- migrantje.
Seveda so krivi. Če jih ne bi bilo, ne bi bilo z njimi stroškov trenutno. Kmalu pridejo še večji stroški v obliki pihdarij, sociale za njih in njihove mnoge družinske člane....itd.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Po čigavi zaslugi pa imaš vse to? spet se jim zahvali
Po zaslugi svojih, ženinih, starševih pridnih rok seveda. Če ne bi komunisti med vojno in po njej vse pokradli, bi imel pa še mnogo mnogo več.
A tvoje imetje se naslavlja pa zaslugam komunistov?