Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Nope. Sem že poleti slišal, da jo bodo obnovili. Sedaj kako kvalitetno pa ne vem... Uradno DRSC zanika da sploh poteka tranzit na tej cesti, opazovanja na terenu pravijo drugače. DRSC tudi vztrajno trdi da ne obstaja alternativna cesta, pa dejansko obstaja (po AC za tranzit). Na pripombo, da s svojo ignoranco na letni ravni izgubijo vsaj 4mio EUR na račun izpada cestninjenja teh tovornih vozil (cca 900 na dan) niso reagirali.
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Podobno sem se tudi jaz spraševal. Vsakič je drugače (in vsakič manj).
Sem pa obvestilo objavil na vaški spletni strani Tunjic, ker se kar nekaj naših prebivalcev vozi tam.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Aaaaa. Torej hrup in tresljaji. Konec koncev je to vaška ulica izpred 100-50 let ko prometa ni bilo, hiše z izvozi na cesto... Danes je nemogoče zapeljati na cesto, vsako minuto prihrumi mimo šleper, 90% je tranzita ki se izogiba cestnini, ostalo dostava v IOC Komenda. Kombači so zgodba zase, prepotentna kasta, za katere ne velja nobeno pravilo in omejitev, ptroci na prehodu za pešce pa so keglji za zbit...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Heh... Imam fotke izpred druge svetovne vojne... Kako je potekala cesta in odmiki hiše... Potem so pa samo dvorišče jemali na račun širine... Itak sta pa 2 prva župana tista, ki imata s svojimi "zaslugami" zasluge da obvoznice ni. Leta 1984 bi morali narediti obvoznico, no nekdo je pokasiral podkupnino da so samo ulico posanirali leta 1995...
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Podobno sem se tudi jaz spraševal. Vsakič je drugače (in vsakič manj).
Sem pa obvestilo objavil na vaški spletni strani Tunjic, ker se kar nekaj naših prebivalcev vozi tam.
saj Tunčani mate dobre izkušnje z zaporami cest zadnje leto, boš dal lahko kakšen predlog Alterjevcem
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Tam bi jame lahko pustili namesto ležečih policajev, popravljajo naj pa izven vasic.
Si ti večino včerajšnjega in današnjega dne prspal? Padalo je prek 24 ur vsega skupaj.Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Sem se prej peljal po neuradnem obvozu (čez polje). Če niste ravno Komendčani in vaš cilj ni v poslovni coni, raje izberite enega iz med drugih dveh obvozov (čez Bukovico ali pa Sp. Brnik). Cesta je že danes, ko ni dežja, povsem blatna, kako bo šele, ko bo deževalo... Poleg tega pa se vmes najdejo še tovornjakarji, ki se pizdijo nad ostalimi, ker se ne umaknejo v največji drek. Če tu ne bo kdo ostal v dreku, bo že res čudno.