Jaz imam od lanskega maja prejšnji model (Gear Fit 2) in zadovoljuje vse moje potrebe. Uporabljam jo vak dan in imam skoz povezano s telefonom.
Baterija drži cca 2 dni, čist odvisno od aktivnosti in pa jakosti svetlobe displaya (jaz imam nastavljeno na 3, zunaj na soncu je treba nastavit na več, ker se drugače en k*** vidi), vsake toliko je treba malo spucat senzorje, ker drugač zna imeti kake prebliske (ne šteje korakov, srčnega utripa, ful rabi baterijo, freezne,...). Če izklopiš povezavo in določene funkcije, se po moje anatomija baterije poveča za kak dan, dva, kot je tudi zapisano v navodilih... Samodejno zaznava nekatere aktivnosti, nekatere pa je treba aktivirati. Na morju sem jo brez problemov uporabljala pri kopanju, ima GPS, kaže vreme na trenutni lokaciji, klic lahko zavrneš s kratkim sms, lahko prebereš prejet sms in pošlješ kratki odgovor,... V povezavi s Samsung telefoni deluje krasno, z ostalimi znajo bit baje težave.
Ko ta gre rakom žvižgat, bo naslednja po vsej verjetnosti spet Samsungova, že zato, ker imam na njej vse, kar rabim, pa še oblika mi je super (ni preglomazna, kot so nekatere, glede na to, da imam kar drobno zapestje, po drugi strani pa ni samo nek češki gumijast trakec
).
Skratka, suma sumarum, jaz ji dam en velik plus in jo lahko, kljub višji ceni napram ostalim, brez slabe vesti priporočam vsakemu, ki se spogleduje s športnimi zapestnicami/ urami