Zanimivo kakšna tišina...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kot kaže, cenzuriranega in pristranskega poročanja nisem opazil samo jaz.
A so naši mediji PARTIJSKA propagandna občila ?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.841
2.628
113
izjava homoseksualca:
počutil sem se vse drugo kot pa človek. ja človek ima grif.
vir - glej link zgoraj.
moj komentar. komentirajte in videli bomo boste VAŠE vzete iz konteksta družine.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.841
2.628
113
ne vem kaj vsi lupetajajo.
referendumsko vprašanje je pripravila strokovna komisija.
vprašanje je:
Ali ste za to, da se uveljavi Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, ki ga je sprejel državni zbor na seji dne 3. marca 2015?
Ljudje smo po svoji volji glasovali.
IN SMO ODLOČILI!
Če so zaj-e-b-a-l-i morajo še kakšen let počakat.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
dej ne bluzi no, o tem se je furt glupiral že ves mesc. z vseh koncev neki za pa proti pa pizde materne kukr da me briga. namest da bi se posvetl veselmu decembru pa temu, kako zapravt čimveč mamo decembra furt neke kretenizme na sporedu v tej zagovedeni vukojebini
jebite se vsi
cheer.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.841
2.628
113
jst sem na dopustu, pa jajčka sem pojedu, pa tole napisau, pa tebe razpizdu.
kolk je men fajn

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no po radiju so ZAgovorniki že govorili, da bo treba pač spisat drug zakon, oz obnovit tistega iz 2006. Verjetno bojo izpustili posvojitve, treba pa bo urediti razna zavarovanja, bolniške, dedovanje po partnerju, tako kot velja za vse ostale. Pač bojo otroci od enega od partnerjev še vedno diskriminirani. Ampak sej očitno je večina pač zagamanih, tko da je mogoče celo še boljše, da zaenkrat še niso tako izpostavljeni.

Sicer pa me zanima, a ste šli vsi volit? Jest recimo nisem šel, ker sem bil prepričan, da bojo ZAgovorniki dobil tole, ker kolikor sem bral in poslušal v družbi, je bila vedno velika večina ZA. Nekako nisem verjel Delovi anketi, kjer je bilo zelo na testno, oz 50:50.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:...

Sicer pa me zanima, a ste šli vsi volit? Jest recimo nisem šel, ker sem bil prepričan, da bojo ZAgovorniki dobil tole, ker kolikor sem bral in poslušal v družbi, je bila vedno velika večina ZA. Nekako nisem verjel Delovi anketi, kjer je bilo zelo na testno, oz 50:50.
Človek se običajno druži s somišljeniki. Je pa milo rečeno naivno, če potem mnenje svoje druščine enostavno preslikaš na vso populacijo.

PS- sam osebno ne poznam nikogar, kateri bi bil za zakon v obliki, kot je bil sprejet. Kar nekaj jih je bilo tudi neodločenih (bilo jim je vseeno, jih ne briga...) in velika večina proti, pa vseeno, do zadnjega nisem verjel, da bo zakon padel.

PS-s je pa Krivic podal rešitev, za katero mislim, da bi bila večina državljanov= ohranijo dosedanjo definicijo družine in dodajo odstavek, kjer definirajo istospolne zveze in omejijo posvojitve otrok, če ni eden od zakoncev biološki starš.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Kaj pa stric/teta?
Je kateri od njiju biološki starš?

PS- znanstveniki so z raziskavo genoma ugotovili, da vsi živeči ljudje izhajamo iz ene matere (ostale veje so izumrle, ker bodisi nekatere matere niso imele otrok ali niso imele ženskih naslednic). Ob tem dejstvu smo si vsi v sorodu in je nekemu otroku lahko vsakdo stric ali teta v nekem kolenu
evil.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.457
9.757
113
EU
Nisem bil na referendumu, ker vprašanja niso bila pravilno zastavljena. Moglo bi biti pri moških parih ZA, pri ženskih pa PROTI.
Ženskih je škoda, ker bi za nas moške ostala katera še za uporabit
evil.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.841
2.628
113
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
mal glej komu sem repliciral. se ne čudm da si na dopustu, tazga bebca res nben ne rab na šihtu
glej?
sem gledal, pa prebral tudi.
ti bebček pa si tisto materino melko izpod nosu obriši, če že mati ne vedo, kaj mora po dojenju storiti.

obisk?
tudi sam sem bil prepričan, da bo rezultat ZA.
kar nekaj nas je takih.
DA, tukaj so drugi opravili delo namesto mene. HVALA

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če bi blo PRED referendumom na slovenskih medijih, samo 1/4 tolko govora o referendumu kot je tega govora ZDAJ, bi bla udeležba 50%.
Zanimivo, da zdaj, ko je referendum povedal svoje, imajo režimski mediji pa naenkrat tolk za povedat. Seveda tistim, ki so bili na referendumu PROTI.
Če je kaj komunistom treba priznat jim je treba to, da so v današnjem času, sredi evrope, še zmeraj sposobni naredit totalno medijsko cenzuro.