Premalo.So ti ponujali dobro plačo, da bos ljudem v obraz lagal
Na varni strani si če se teh polizdelkov z velikim lokom izogneš
Saj med ECOBoost in PSA puretech ni neke razlike....oba imata jermen v oljuVerjames ali ne, zelo rad bi se. Na zalost pa so 3 isofixi zadaj izumirajoca vrsta.
Pravite Ford.. mam trenutno forda in kar obilico problemov in izrednih popravil, ne bi, hvala.
Saj med ECOBoost in PSA puretech ni neke razlike....oba imata jermen v olju![]()
Samo ni slišat da bi ti jermeni delali probleme. Eni jih menjujejo po 200 tisoč, eni nikoli. Ali pa meni google ne pokaže resnih komplikacij glede tega jermena.Še Volkswagen TDI ga ima, tistega, ki žene oljno pumpo.
Na fordu smo ga menjal pri 220kkmSamo ni slišat da bi ti jermeni delali probleme. Eni jih menjujejo po 200 tisoč, eni nikoli. Ali pa meni google ne pokaže resnih komplikacij glede tega jermena.
Če boš našla kak “uraden” vir se priporocam. Na pooblaščencu so pravkar rekli, da to ni znana težava. Vpoklica za moj avto na to tematiko tudi ni. Da bi preventivno menjali pa kao nima smisla, ker da utrga se zeloooo redko zgodi. No to je to…Ja tole sem videla... Ampak kaj bolj kredibilnega sem imela v mislih
doktoriral bi v smeri, da Peugeot preventivno in na njihove stroške menja verigo. Avto je še par mesecev pod jamstvom, potem pač ne bo več.Ne vem kaj je treba doktorirat, ta motor ima do dolocenega letnika tanjšo ketno v glavi, katera se lahko strga. Vsak kozolcar to ve, in menja (rang 500-1000e, odvisno kolk je nateguna). Kateri motorji so problematicni jasno piše če 5min googlaš (RPO od-do xxxxx). To se ve že vsaj 3, 4 leta. Zadnji vpoklic je zaradi NOx delcev in je SW upgrade. Ali gre tu za "arbu cam" vpoklic, ali pa je to še nekaj tretjega (ventil vteca?) ne vem ker so članki malo konfuzni. Glede nox pa tole:
![]()
Incorrectly evaluated low UREA consumption with some Peugeot, Citroen and Opel models - Car-Recalls
✅ Peugeot is recalling 40,051 vehicles of the 2008 and 508 model series manufactured between 2022 and 2023. The reason for the recall is a faulty enginecar-recalls.eu
Pooblaščenci/uradni uvozniki tudi radi ne vidijo, da imajo dodatne stroške s "starimi" avtomobili in se bodo izmikali naknadnim popravilom.Če boš našla kak “uraden” vir se priporocam. Na pooblaščencu so pravkar rekli, da to ni znana težava. Vpoklica za moj avto na to tematiko tudi ni. Da bi preventivno menjali pa kao nima smisla, ker da utrga se zeloooo redko zgodi. No to je to…
fajn. Meni jo bo ziher utrgalo 14 dni po izteku jamstva
Imamo koga v psa mreži za kak info iz prve roke?
Naj ti servis napiše to trditev v pisni obliki. Če so toliko pogumni da stojijo za svojimi besedami.doktoriral bi v smeri, da Peugeot preventivno in na njihove stroške menja verigo. Avto je še par mesecev pod jamstvom, potem pač ne bo več.
Lahko pa že sedaj naredim redni servis "pod kozolcem" (izgubim jamstvo), prišparam 200eur, dodam še 300 in preventivno na svoje stroške menjam verigo.