Zamrznjena vrata

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ja, samo to ga prodajajo kr tko, na litre? Kaj še kje drugje ga imajo, ker ne bi rad ugotavljal z farmacevtko, da ga bom rabil za mazanje gume pred vsemi tam, ki bodo --> vrsta sigurno do vrat
redface-1.gif

Slišal sem tudi, da je zelo dober za mazanje pnevmatik poleti, ker se zelo sveti in obdrži obstojnost.
grims-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Kot so ti že moji predhodniki povedali.....se dobi 101 stvar za gumo mazat...

Najbolša pa je garaža
zmaga.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
glicerin je tudi sicer nega za gumo ki jo varuje pred staranjem itd...

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
...ksz

Kot so ti že moji predhodniki povedali.....se dobi 101 stvar za gumo mazat...

Najbolša pa je garaža
zmaga.gif

Hvala za nasvet, res
smile-1.gif
Pred blokom še parking komaj najdeš. Žal mi ostaneta samo tisti sonax in pa glicerin iz lekarne. Hvala vsem za odgovore

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Preveri še, če ni tisti iz lekarne premočna koncentracija. Baje da premočna koncentracija topi gumo.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Če je guma ni panike, pač če ne gre drugače povlečeš malo bolj na močno in se vrata odprejo.
Odličen recept, da potrgaš gumo. Sicer odvisno koliko drži, ampak velikokrat ostane potem guma na vratih.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.124
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Če je guma ni panike, pač če ne gre drugače povlečeš malo bolj na močno in se vrata odprejo.
Odličen recept, da potrgaš gumo. Sicer odvisno koliko drži, ampak velikokrat ostane potem guma na vratih.

Jah spet odvisno kakšna je guma .. eni avti imajo res med vrati balon in potem se ne čudim če zamrzne; tudi pušča, škripa in še kaj. Kakšna zanič guma se ti potem lahko poleti tudi prilepi na vrata (že videl)!
evil.gif
Se mi pa osebno v vsej karieri še nobena tesnilna guma ni prijela na vrata .. ker je lepilo ki drži gumo ponavadi boljše od "ledu", če ni je pa itak nekaj narobe s tesnjenjem in je pametno tisti del zamenjat.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
iz lekarne ga uporabljam že več let na več avtomobilih pa nikoli kake škode!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
toliko ga imaš za lep čas saj gumo samo premažeš in ne namočiš v glicerin! Lepo dobiš krpo in suho gumo premažeš k boš prvič mazal boš videl kako to gre!

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa nimaš kje kakšne možnosti najema garaže....??? Malo se pozanimaj.... v MB-ju se je vedno dalo kaj najt...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Eno je MB ali LJ, kjer je izbira, eno pa je Trebnje. Garažo imajo kvečjemu privat hiše, pa še teh ni tako veliko, saj si predstavljaš kakšno velemesto je to.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pred leti sem ga litrček kupil v trgovini Chemo, ki pa je v KR žal ni več..tam si dobil vse sorte
grims-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Koliko pa ga zadostuje recimo za 1 leto; morda 0.5l?

Jaz sem 200g glicerina iz lekarne uporabljal cca leto dni, za mazanje gum na dveh avtih + skuter ...

Se lepo fino razmaže, tako da se porabi zelo malo.

Ne vem pa ali se glicerin prodaja na kile ali na litre ... takrat sem šel v lekarno in rekel da rabim 2 deci glicerina ... pa je rekla da nima pakiranega v tako mali embalaiži, da mi pa lahko odtehta 200g :) (kake 3 leta nazaj sem plačal 1500Sit za to)

Kakšna je cena glicerina danes?

Lp