Citat:
Uporabnik philips pravi:
Jaz teh minijev sploh ne bi gledal, ker je not podhranjen procesor, tudi ekran je precej slabši. Jaz manj kot 720p ekrana sploh ne bi gledal, kar pomeni da manj kot 4,7" verjetno ne bi šlo.
Drugače pa če je pri tebi Nexus v igri, ti ga priporočam.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
potem praviš da je LDC boljše?
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
1.Samsungi so kot prvo precenjeni in predragi in pa še grdi raje imam minialistično oblikovanega lg naprimer kaj takega
http://www.phonearena.com/reviews/LG-Optimus-L7-Review_id3044 se dobi že za 200 eur čeprav visoka cena ampak ima tudi nfc zelo dober ekran ,da se oči ne naprezajo ,dobra vidljivost tudi na soncu , polno funkcij edina pomankljivost je precej star procesor 1ghz , katweri pa zadosti potrebam če nisi nek hardcore igričar . Samsung pa je izgubil vizijo sploh ,da se grejo nek boj z aplom , včasih je ponudil dobro kvaliteto za dober denar sedaj ko pa so navili ceneza nek bogi najcenejši galaxy 250 eur ne hvala. MI pa do zdaj še nobeden samsungov model ni bil všeč.
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Kaj ni pri pri ceni 233 eur že skoraj srednji razred? . Glede lcd bolje je da je večji in ima večjo ločljivost kot pa ,da ima ločljivost 320* 480 kot jo imajo naprimer xperia miro , xperia go itd. Lg ima pač ics skin , kot minialistično je mišljeno oblikovanje l7 i ne menuji.Res je ,da se pri večjih zaslonih pričakuje višja resolucija ampak nekaj je tudi preglednost , ki jo na manjšem zaslonu ni.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Tu ni boljše/slabše ampak kaj ti je bolj všeč. Ker vsak ima svoje prednosti in slabosti. Na WP platformi je recimo AMOLED boljša izbira, ker je dosti črne.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
tudi Prestigio 5400 ni od muh...4'' ekran, quad core....edino ekran je TFT.