Zamenjava za 3597

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Sedaj si me spomnil, da sem jaz tazadnje karte nalagal z GE, ker me je map updater nekaj zafrkaval in pred tem mi ni delalo problemov z ruto sedaj me pa hoče po prejšnji poti nazaj peljat.

Bo sedaj ponovno namestil karte in uporabil map updater in grem na teren sprobat rezultat.

@Jodlarcek

Odstrani te datoteke iz mape SID ( prej naredi backup teh datotek ) in probaj naredit ruto in javi kako ti jo bo izračunalo:

D3414110A.sid = FastRouting
D3427100A.sid = TrafficTrends

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
@Jodlarcek

Odstrani te datoteke iz mape SID ( prej naredi backup teh datotek ) in probaj naredit ruto in javi kako ti jo bo izračunalo:

D3414110A.sid = FastRouting
D3427100A.sid = TrafficTrends
Sem odstranil in še vedno ne dela OK
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Kot kaže imava različne napake. Meni dela normalno če stisnem Pojdi, če pa grem na Načrtovalec poti mi pa ne dela oz. se ustavi na 80%.
Tako, da sedaj ne vem več kaj bi še delal.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Sedaj sem pa nekaj novega ugotovil. Ko sem spremenil cilj in sem dal Sežana, mi načrtovalec poti normalno dela, ko sem pa imel za cilj Trst mi je pa naložilo samo do 80%. Ko kaže mora biti tukaj nekaj druzga narobe. Sedaj sem vnesel za start ulica v kraju Pordenone in cilj Trst, pa zopet dela lepo. Kdo je sedaj tukaj bolj pameten.
Pa sem probal še start Jesenice in cilj Trst in zopet dela normalno. Pa mi žilca še ni dala miru in sem šel še enkrat star Ljubljana in cilj Trst, pa še vedno ne dela.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Očitno je še vedno stara napaka v okolici Trsta, eno ali dve verziji nazaj je bilo govora o nekih težavah, vendar nikakor ne najdem kje se je pisalo o tem.

Mogoče so pa Italijani naveličani Ljubljančanov v Trstu in so namerno naredili tako da ne izračuna poti
evil.gif

@Leon2007

Svaka čast in hvala za probavanje in javljene rezultate.
nahrung002.gif

Naredi sedaj po hitrem postopku backup regije 41 glede na to, da je še nimaš.

s56hvf

Zelenc'
23. jan 2010
13
1
3
Pozdravljeni,imam namreč eno težavo pri Nuvi 3597 in namreč samo pri tem modelu ne vidim systemske dadoteke,a mi lahko gdo pove kje pridem do nje,pri ostalih modelih mi lepo najde,hvala lp Roman .