Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

jest5

Guru
18. avg 2007
26.405
-8.967
113
No, kot sem rekel, B81 pravi, da je vse ok :zmaga:
Sicer pol novice itak ne razume, pa itak je ni treba razumeti, saj je vendar na CNN

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.837
3.989
113
Ljubljana
hmpg.net

.......

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.453
16.760
113
imam, ranjena duša :rolleyes:
Pa je takega izgleda, da se ga lahko zamenja za kak gang tattoo? Ker verjetno do ideje, da gre za dokaz pripadnosti neki tolpi na podlagi tetovaže, niso prišli, ko so videli vtetoviranerga ponija/srček/NO RAGRETS ali kaj podobnega ampak je moralo biti nekaj bolj specifičnega, eni pa zdaj take pišejo kot da je v ZDA očitno s strani prisilne deportacije ogrožen vsak, ki ima tattoo :D

Tale me vedno nasmeji :aplauz:

s9la5tdhh3xc1.jpeg

mistique

Guru
16. jun 2009
14.409
2.239
113
Emona / Carnium
Pa je takega izgleda, da se ga lahko zamenja za kak gang tattoo? Ker verjetno do ideje, da gre za dokaz pripadnosti neki tolpi na podlagi tetovaže, niso prišli, ko so videli vtetoviranerga ponija/srček/NO RAGRETS ali kaj podobnega ampak je moralo biti nekaj bolj specifičnega, eni pa zdaj take pišejo kot da je v ZDA očitno s strani prisilne deportacije ogrožen vsak, ki ima tattoo :D

Tale me vedno nasmeji :aplauz:

s9la5tdhh3xc1.jpeg
1743348513188.jpeg

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.453
16.760
113
Real je gang ?
Ne da bi jaz vedel. Se pa vtetoviran logo Reala definitivno prej zamenja za kakšen gang tattoo kot pa večino drugih tattoojev (sploh, če opazovalec ne ve kaj dejansko gleda) in mi je zato malo smešno brati pisanje v stilu, da so kandidati za prisilno instant deportacijo kar vsi, ki imajo (kakršnekoli) tattoo kot je bil tist "Ali imaš slučajno kak tatu? Da vemo, če boš nehal pisat, zakaj" post. Iz vidika šale je pa to čisto OK, (mi) je zabavno.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.342
9.738
113
Ne da bi jaz vedel. Se pa vtetoviran logo Reala definitivno prej zamenja za kakšen gang tattoo kot pa večino drugih tattoojev (sploh, če opazovalec ne ve kaj dejansko gleda) in mi je zato malo smešno brati pisanje v stilu, da so kandidati za prisilno instant deportacijo kar vsi, ki imajo (kakršnekoli) tattoo kot je bil tist "Ali imaš slučajno kak tatu? Da vemo, če boš nehal pisat, zakaj" post. Iz vidika šale je pa to čisto OK, (mi) je zabavno.
Kaj točno je tebi tukaj zabavno? Se mal s Ferdotom pregovarjat, al kaj? Ker meni tole vse skup ni kaj sila zabavno, ti bi se pa spet na tehnikalijah prepucaval v neskončnost. V letu 2025 te očitno lahko zaprejo brez razloga, ker imaš tatoo, ki je podoben gang tatoojem in sploh nimaš možnosti razložit, da nimaš veze z gangom, ker si tik tak na avionu in brez las. Verjetno pa noben ni mislu, da če maš vtetoviranga Snopya, da te bodo dal na letalo, kle samo ti pleteničiš okol tehnikalij.
Sej ta hip je zabavno verjetno, gre pa svet v zelo zanimivo/strašljivo sfero.