1. CNN (necenzuritrano, Nova, you name it...Oh, vse je ok, pravi B81
2. His lawyer believes.... enough said.
next...
1. CNN (necenzuritrano, Nova, you name it...Oh, vse je ok, pravi B81
imam, ranjena dušaAli imaš slučajno kak tatu? Da vemo, če boš nehal pisat, zakaj![]()
Samo navijam. To edino znam in zmorem.Pa si ze kaksnega unicil, ali samo druge spodbujas, ker Sam nimas jajc?
Pa je takega izgleda, da se ga lahko zamenja za kak gang tattoo? Ker verjetno do ideje, da gre za dokaz pripadnosti neki tolpi na podlagi tetovaže, niso prišli, ko so videli vtetoviranerga ponija/srček/NO RAGRETS ali kaj podobnega ampak je moralo biti nekaj bolj specifičnega, eni pa zdaj take pišejo kot da je v ZDA očitno s strani prisilne deportacije ogrožen vsak, ki ima tattooimam, ranjena duša![]()
Pa je takega izgleda, da se ga lahko zamenja za kak gang tattoo? Ker verjetno do ideje, da gre za dokaz pripadnosti neki tolpi na podlagi tetovaže, niso prišli, ko so videli vtetoviranerga ponija/srček/NO RAGRETS ali kaj podobnega ampak je moralo biti nekaj bolj specifičnega, eni pa zdaj take pišejo kot da je v ZDA očitno s strani prisilne deportacije ogrožen vsak, ki ima tattoo
Tale me vedno nasmeji
![]()
Uff, yugo klasika, z iglo narejena v vojakovem prostem času
Ne da bi jaz vedel. Se pa vtetoviran logo Reala definitivno prej zamenja za kakšen gang tattoo kot pa večino drugih tattoojev (sploh, če opazovalec ne ve kaj dejansko gleda) in mi je zato malo smešno brati pisanje v stilu, da so kandidati za prisilno instant deportacijo kar vsi, ki imajo (kakršnekoli) tattoo kot je bil tist "Ali imaš slučajno kak tatu? Da vemo, če boš nehal pisat, zakaj" post. Iz vidika šale je pa to čisto OK, (mi) je zabavno.Real je gang ?
Kaj točno je tebi tukaj zabavno? Se mal s Ferdotom pregovarjat, al kaj? Ker meni tole vse skup ni kaj sila zabavno, ti bi se pa spet na tehnikalijah prepucaval v neskončnost. V letu 2025 te očitno lahko zaprejo brez razloga, ker imaš tatoo, ki je podoben gang tatoojem in sploh nimaš možnosti razložit, da nimaš veze z gangom, ker si tik tak na avionu in brez las. Verjetno pa noben ni mislu, da če maš vtetoviranga Snopya, da te bodo dal na letalo, kle samo ti pleteničiš okol tehnikalij.Ne da bi jaz vedel. Se pa vtetoviran logo Reala definitivno prej zamenja za kakšen gang tattoo kot pa večino drugih tattoojev (sploh, če opazovalec ne ve kaj dejansko gleda) in mi je zato malo smešno brati pisanje v stilu, da so kandidati za prisilno instant deportacijo kar vsi, ki imajo (kakršnekoli) tattoo kot je bil tist "Ali imaš slučajno kak tatu? Da vemo, če boš nehal pisat, zakaj" post. Iz vidika šale je pa to čisto OK, (mi) je zabavno.
Ja, nekateri izmed njih so bili čisto legano v ZDA. Iz tega preprostega razloga se teh stvari ne dela po kavbojsko kot teli gumbci. Sam enim očitno ne prebije, da gre svet v nevarne vode.Pa so te tetovirani deportiranci imeli zeleno karto, delovno vizo.... ali karkoli že rabijo za bivanje v ZDA? Bili zaposleni in plačevali davke...?
Sem napisal kaj mi je zabavno ter zakaj in ne, to ni pregovarjanje s Ferdom ali pleteničenje okoli tehnikalij. Če pa spet potrebuješ še kakšno dodatno obrazložitev pa kar povej.Kaj točno je tebi tukaj zabavno?