Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.099
800
113
tu in tam
Da bi res kdo ne maral Muska se jaz ne spomnim ali pa nisem imel stikov s takimi osebki. Kar sem jaz slišal o Musku so bile od vseh in vsakega samo hvale, tudi od tistih, ki niso imeli neke želje po Tesli ali kakšnem drugem EV. Vem pa, da marsikdo ni maral EV in so se norčevali iz njih in iz voznikov. Nisem pa nikoli zasledil norčevanja iz Muska, razen tisto z neprebojnimi stekli na CB. Prav tako dvomim, da si zdaj vsi, ki podpirajo Muska kar naenkrat kupujejo Teslo, čeprav so prej sveto prisegali zgolj na fosilna goriva. Tudi jaz sem še vedno mnenja, da so EV nezanimiva in nepotrebna bedarija. Moram pa priznat, da pred predstavitvijo Cybrtrucka sploh nisem vedel, kdo je Musk in še danes bolj en klinc vem o njem. Tako, da jaz nikoli nisem imel nekega mnenja o njem, ne dobrega ne slabega, ne zdaj ne prej. Osebek me niti najmanj ne zanima, zame je nepomembnež.
Mislim, da nisi našel dobre primerjave.
Na široko si se razpisal o temi, o kateri v vsakem stavku poveš, da nimaš pojma..stran vržen čas torej.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jest5 in mistique

sad

Guru
24. avg 2007
21.509
10.176
113
Zanimivo branje o Trumpovi ekonomski politiki. Še en razlog za skrb:

Jaz pa upam, da je to Trumpovo driskanje, končno tisti poriv, ki ga je Evropa potrebovala, da ugotovi, da se enostavno ne more več zanašati in šlepati na ZDA. Pa najsi bo to od energentov do obrambe. Res upam, da bo to končno tisti signal, da se moramo začeti ukvarjati z dejansko za življenje nujnimi zadevami in ne z LGBT, velikostjo banan, itd. zadevami. In postajati čimbolj samozadostni. Začetek bo totalen jajc, ampak če se zastavi pravilno, bo potem lažje. Predvsem pa možnost, da se zagotovi tudi nova delovna mesta, tudi v orožarski industriji. Čeprav sam nisem naklonjen temu, ampak žal druge rešitve ni.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.413
3.127
113
Lublana
Obišči stran
Jaz pa upam, da je to Trumpovo driskanje, končno tisti poriv, ki ga je Evropa potrebovala, da ugotovi, da se enostavno ne more več zanašati in šlepati na ZDA.
To je točno to. Zato pa ves čas pravim, da mi ni jasno kaj hudiča je tako narobe in kaj vas tako skrbi?

Razen, če vas skrbi, da potem ne bo več Amerika glavni krivec za vse. Evropa bo morala poskrbeti sama zase na vseh področjih in ne samo hinavščino špilat, kot do zdaj.

Zanimivo branje o Trumpovi ekonomski politiki. Še en razlog za skrb:

malo hecno da država ki ji finančno in gospodarsko ne gre najbolje računa da bo z mutnimi posli kaj dosegla. Bolj verjento je da bodo USA v kratkem na nivoju Rusije dolar pa ekvivalent rublju. vsaj če beremo tisto o načrtenm nižanju vrednosti dolarja.

Skratka morda ,se mu izide, zelo, zelo hudo pa bo če se mu ne izdide. In trenutno mu ne kaže najbolje

Pa tudi močno dvomim da bodo američan navdušeni nad nevrednostjo dolarja, sploh ker kupujejo zahodne produkte. Razvrednoten dolar pa ni ravno nekaj s čimer bi kupovali. Edino če planirajo kupovati putinovo vodko, lade pa zaporožce.