Zakaj neuke? Kaj pa če je slika nastala na pustni torek?pepelnična sreda za vas neuke... al neki takega... pa si crne krize rišejo po faci.

Tonina še nisem videl s križem na čelenki...
Zakaj neuke? Kaj pa če je slika nastala na pustni torek?pepelnična sreda za vas neuke... al neki takega... pa si crne krize rišejo po faci.
USA so drug časovni pas, tam je ashtray thursday. Pepelnična sreda v torek. Mislim friday.Zakaj neuke? Kaj pa če je slika nastala na pustni torek?
Tonina še nisem videl s križem na čelenki...
Ok, dr.Netflixopedia. Bom Tonina pustil pri miru, nisem vedel, da sta intimna.to je usa fora se mi zdi, poguglaj, sej se maš za brihtnega.
To mi delaj
![]()
Kanadčani v bojkot: s polic umikajo alkohol, americano postal canadiano | 24ur.com
25-odstotne carine na uvoz iz Kanade, ki jih je v tem tednu uvedel ameriški predsednik Donald Trump, so v Kanadi sprožile val gospodarskega patriotizma. Razburjeni Kanadčani bojkotirajo ameriške izdelke, največji prodajalec in distributer alkoholnih pijač v Ontariu pa s polic trgovin umika...www.24ur.com
Niso,niso. Samo preimenovali so french fries v freedom fries. Dnevni dozi transmaščob se ne gre odreči.Ne tako dolgo nazaj so američani bojkotiral pomfri in francoska vina.....ne vem kaj je že blo.....
malo dlje ...enih 250let....Pa malo dlje nazaj so Američani bojkotirali tudi britanski čaj ter protestno pometali v morje okoli 340 zabojev s čajem. Mislim, da so dogodku rekli Boston Tea Party.![]()
...se mi zdelo da se je šlo za 1 neumnost.corsol: šlo je za "orožje za množično uničevanje" v Iraku2. Francozi tega niso kupili. Pa so si republikanci domislili in v menzi kongresa preimenovali pomfri.
Burn. Kako so jih, žabarje.
ne bit zdaj užaljenOk, dr.Netflixopedia. Bom Tonina pustil pri miru, nisem vedel, da sta intimna.
Ko si narišeš križ na čelenko, da ljudje ne bi slišali kaj blebečeš. Ta Rubio je res perla v nizu...