Sej jehovci tudi nikogar ne tepejo.LGBTQ+ aktivisti ne hodijo naokrog in tepejo ljudi. Še. Mogoče bi bilo pa treba
Pa grejo vsem na jetra, ko se nalimajo na zvonec
Sej jehovci tudi nikogar ne tepejo.LGBTQ+ aktivisti ne hodijo naokrog in tepejo ljudi. Še. Mogoče bi bilo pa treba
Ko mi zaradi nekakšne ”enakosti” odšraufajo pisoar, postanem siten. Hint: FDV. Ko začnejo spreminjati slovnico zaradi ”enakosti”, tudi postanem siten. Hint: filofaks. Ko psihiatrinje aktivno silijo shizofreničarke v tranzicijo sredi osnovnega psihiatričnega zdravljenja, sem tudi malo siten. Vse to v Ljubljani.LGBTQ+ aktivisti ne hodijo naokrog in tepejo ljudi. Še. Mogoče bi bilo pa treba
Sam včeraj videl to novico,...pa šel pogledat original xcel , ki je javno dostopen , zadeva se je začela že pod prejšnjo vlado tako da to pa res ni maslo nove vlade.Medtem je Musk podpisal 400miljonov vredno pogodbo z Ameriko. So moral nekje prisparat prej, da so lahko bogati še bolj bogati
Tale tvoj woke bulšit tudi po 1000 straneh ne bo bo nič manj blank in nič manj bulšit. Ampak hej, važno da veš kdo te ogroža in pred čim moraš obranit naslednje rodove.Glej no glej, za 186 strani blank postov - https://www.alter.si/tema/woke-1.2673518/
dodaj še novomeško univerzo pa spreminjanje regul zaradi...no saj se veKo mi zaradi nekakšne ”enakosti” odšraufajo pisoar, postanem siten. Hint: FDV. Ko začnejo spreminjati slovnico zaradi ”enakosti”, tudi postanem siten. Hint: filofaks. Ko psihiatrinje aktivno silijo shizofreničarke v tranzicijo sredi osnovnega psihiatričnega zdravljenja, sem tudi malo siten. Vse to v Ljubljani.
kolk je pa muk zagonil za trampa at kompany da je/so prišli do pozicij? a misliš da je tiste pare kar šenkal?Medtem je Musk podpisal 400miljonov vredno pogodbo z Ameriko. So moral nekje prisparat prej, da so lahko bogati še bolj bogati