Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

erikson

Guru
25. avg 2007
22.781
6.555
113
Reklamni članek plačan s sredstvi USAID.

https://antikorupcija.info/slovenij...-kada-je-pao-s-vlasti-slovenija-je-prodisala/

Prije izbora javno sam obznanila da neću glasovati za Goloba zato što je novo lice u politici, a prema takvima imam skepsu. Međutim, da njegova lista nije pobijedila na izborima, postali bismo druga Mađarska. Naš institut bio bi zatvoren, socijalne razlike u društvu bile bi još izraženije, na ulicama bi bila policija, svatko tko demonstrira za Palestinu bio bi kažnjen… Puno toga bilo bi znatno lošije nego sada. U tom smislu ova vlada donijela je olakšanje. Golob je veliki energetski stručnjak, uspješno se nosi s energetskim izazovima. Zauzeo je iznimno čvrst stav oko rata u Palestini, uz naglasak na humanosti. Osvježenje je i način na koji Golobova vlada komunicira s javnošću.

U slučaju Ukrajine cijela Europa pokazala je da možemo za te nesretnike pronaći mjesta, integrirati ih u svoje društvo i pokazati solidarnost. Nadam se da će to biti slučaj i sa svima koji dolaze u novom migrantskom valu. Slovenski građani uglavnom su voljni iskazati solidarnost, potporu i pomoć. Vlada, međutim, mora promijeniti način tretiranja onih koji dolaze u Sloveniju. Treba im pružiti veću, inkluzivniju podršku.

Porast obiteljskog nasilja u Sloveniji, pa i femicida, usko je inače povezan s vrstom diskursa koji je bio dozvoljen za Janšine vladavine. Ako podupirete osobu i za nju glasate, a vidite da na platformi X piše kako neke ljude treba ubiti ili uništiti, puno lakše učinit ćete nešto nažao svojim najbližima.

Kad god se angažiraju mladi, angažiraju se i umirovljenici. Naš institut trenutačno broji više od 30 tisuća članova. Možemo ih podijeliti na mlađe od 35 godina i starije od 70, koji su u mirovini i imaju vremena. Te dvije velike skupine djeluju zajedno i to je najveća snaga za postizanje promjene. Očekujte od nas velike stvari na europskim izborima.

fantje berem trumpove ukrepe. Pol jih je izključno po njegovi volji in zoper tiste, ki so se mu zamerili, ostali so kot nanesejo lunine mene ali pa kot so želje njegovih kolegov.

Model bo ameriko scepil predno se bo končal mandat. Biden je bil kar je bil, kar neki pusov, tudi minusov, ki bi bili za odpravt. In bi bli kot bubeki v loju. To kar majo zdaj je pa kot pomije za prasce ko gre noter užitna zadeva ven pa pride neki kar je bog pomagaj

o ferdu, x, musku in podobnem pa kje drugje

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jest5

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.412
3.505
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
fantje berem trumpove ukrepe. Pol jih je izključno po njegovi volji in zoper tiste, ki so se mu zamerili, ostali so kot nanesejo lunine mene ali pa kot so želje njegovih kolegov.

Model bo ameriko scepil predno se bo končal mandat. Biden je bil kar je bil, kar neki pusov, tudi minusov, ki bi bili za odpravt. In bi bli kot bubeki v loju. To kar majo zdaj je pa kot pomije za prasce ko gre noter užitna zadeva ven pa pride neki kar je bog pomagaj

o ferdu, x, musku in podobnem pa kje drugje
Ah, naj imajo, kar so volili...
Sicer pa, a Kamala bi bila boljša?

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.412
3.505
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
s prvim se itak strinjam
kamala? če bi bila nekje ranga biden, pa da bi se kaki ekscentri odpravili bi bila lahko čist okej. To kar majo je v bistvu diktatura in to v eni bolj grobih oblik.
Ah, Biden je star in je bil, recimo temu, "neškodljiv"...
Kamala - vprašanje. Verjetno na drugo stran kot Trump, pa vseeno vprašanje, kaj bi zmešala...