Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

B81

22. jul 2007
36.788
10.391
113
Trump očitno ni zmagal zaradi kompetenc an...
6 bankrotiral, posiljevalec, ubežnik vojaškega vpoklica. Res pravi vzgled :valjamse:
Kot spet, nimaš najmanjšega pojma o ekonomiji in poslu nasploh.
Katero pa je posilil? A to, kateri je plačal in so ji dali nebroj dnarja, ko se je začelo šušljat, da bo kadidiral?
Ubežnik vpoklica?

hja, kakorkoli obrneš, čeprav je bolj butastega načina obnašanja, nekaj je naredil iz sebe in tudi za ostale.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.279
801
113
Tam in pri nas upam da tudi.
Te leve, pedrske, woke, komunistične fore ne peljejo nikamor
Milsim, da je predvsem problem v tem, da sedaj minorne manjšine kot so transi diktirajo politiko države, nevladniki oz. umetniki dajejo navodila kam naj država investira,.... in kot smo nekateri govorili prišel bo čas. In začelo se je.

• Všeč mi je
Reactions: B81

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.661
15.706
113
C c c c mistični, bo treba malo bolje brat - Ateis je napisal, da majšine kot so transi (torej LGBTQŽBLJ+/-%*) diktirajo politiko države in ne da dajejo navodila za investicije :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: Ateis

mistique

Guru
16. jun 2009
13.743
1.530
113
Emona / Carnium
C c c c mistični, bo treba malo bolje brat - Ateis je napisal, da majšine kot so transi (torej LGBTQŽBLJ+/-%*) diktirajo politiko države in ne da dajejo navodila za investicije :fredi:
jbg, berem misli.
Jaz vem, da umetniki, kulturniki, ki so po večini nevladniki, že več desetletij dajejo navodila, kam naj država investira. V čem je torej problem pesmi Masters of war, Rockin' in the free world, Fortunate son in podobnih?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.276
2.534
113
Ameriska demokracija po Trumpovo. Najprej bom odpustil glavnega tozilca, potem ostale, ki so sodelovali pri mojih postopkih, pol pa bo njegov novi pravosodni minister razveljavil vse primere. Vmes bo pa oprostil se velik del obsojenih zaradi nemirov pred 4 letimi.

Ameriska Slovenska demokracija po Trumpovo Svobodnjaško/levičarsko. Najprej bom odpustil glavnega tozilca, potem ostale, ki so sodelovali pri mojih postopkih, pol pa bo njegov novi pravosodni minister razveljavil vse primere. Vmes bo pa oprostil se velik del obsojenih zaradi nemirov pred 4 2 letimi.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.113
2.443
113
Ameriska Slovenska demokracija po Trumpovo Svobodnjaško/levičarsko. Najprej bom odpustil glavnega tozilca, potem ostale, ki so sodelovali pri mojih postopkih, pol pa bo njegov novi pravosodni minister razveljavil vse primere. Vmes bo pa oprostil se velik del obsojenih zaradi nemirov pred 4 2 letimi.
Daj se še malo potrudi, pa Trumpa nadomesti s tričrkovno kratico stranke ali pa dvočrkovnimi inicialkami ki sta obe enaki, bo bolj ustrezalo realnosti.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.223
2.830
113
Lublana
Obišči stran
Ameriska demokracija po Trumpovo. Najprej bom odpustil glavnega tozilca, potem ostale, ki so sodelovali pri mojih postopkih, pol pa bo njegov novi pravosodni minister razveljavil vse primere. Vmes bo pa oprostil se velik del obsojenih zaradi nemirov pred 4 letimi.
Precej podobno, kot pri Golobu. Drugače pa ja, to je demokracija, saj je z glasovi ljudstvo to podprlo.