Jaz vem, zakaj sem proti in sprašujem njega, zakaj je za. Ne se jezit, samo sprašujem, pač se menimo...kaj pa tebe?
Jaz vem, zakaj sem proti in sprašujem njega, zakaj je za. Ne se jezit, samo sprašujem, pač se menimo...kaj pa tebe?
Dejansko bi bilo za EU gospodarstvo bolje s Kamalo. Le ta bi nadaljevala trenutno trgovinsko politiko, Trump pa se bo šel(vsaj tako je napovedoval) trgovinsko vojno s Kitajci, ter delno tudi z EU.V levih medijih navajajo, da bo zdaj Evropa gospodarsko na kolenih. Mater so neumni res kompletno a če bi zmagala kamela pa bi bilo kaj boljše? SUPER, da je zmagal Trump. Zdaj naj samo še Golob propade pa smo rešeni.....
Ko so se vsi mediji vklopili v živo so povedali, da bo čez pol ure.Bolanija. Obvestijo raso, da bo dala izjavo
No ja...
Dafaq... sploh nisem bil pozoren na napise, nice catch. Jaz sem bil pa presenečen kako se lahko oseba na takem položaju tako neneprofesionalno vede.No ja...
Tole je drugače staro tam ene 2 leti. Roe v Wade pa to
Američani 50 let za Jugoslavijo
Poglej priponko 94355
Jaz vem, zakaj sem proti in sprašujem njega, zakaj je za. Ne se jezit, samo sprašujem, pač se menimo...