Probaj jutri na šihtu pozdraviti vse prisotne na enako prisrčen način kot Musk. Te bo minila radovednost za bedarije...Mater ste levicari agresivni... pri nas ste zaceli peciklirat pred nastopom vlade, trump bi moral vse zrihtat v 2 dneh... jao
A za kubo pa ni komentarja..
Jaz jih veckrat tak pozdravim, pac delamo ko carji pa to...mislim prej ko se vsedem na vilicara pa to...Probaj jutri na šihtu pozdraviti vse prisotne na enako prisrčen način kot Musk. Te bo minila radovednost za bedarije...
nekateri v nasprotju z ustavo......pestro bo.200 podpisov... en od jih - delo od doma za vladne usluzbence je out
sej goba bi tud picikliral, pa je daleč, te bo pa rajše keyboard warrior.Mater ste levicari agresivni... pri nas ste zaceli peciklirat pred nastopom vlade, trump bi moral vse zrihtat v 2 dneh... jao
A za kubo pa ni komentarja..
bičiklet v vulvo pa v Lj pa bosej goba bi tud picikliral, pa je daleč, te bo pa rajše keyboard warrior.
Ne rabim bit keyboard Warrior. Se bodo Američani sami zaklalsej goba bi tud picikliral, pa je daleč, te bo pa rajše keyboard warrior.
Jaz sem že večkrat tako pozdravil sodelavce, vedno enako odzdravijo.Probaj jutri na šihtu pozdraviti vse prisotne na enako prisrčen način kot Musk. Te bo minila radovednost za bedarije...
Zakaj se torej sekiraš...Ne rabim bit keyboard Warrior. Se bodo Američani sami zaklal