Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.848
-409
113
A so že not v Ukrajini, ker to je v nasprotju s sporazumom Kim-Putin. Smejo samo branit rusko ozemlje.

Pjongjang do Kijeva!

V bistvu je Zelenski prestopil Rubikon - z napadi in vdorom na Rusko ozemlje, ker svojega ni sposoben obraniti, oz. prevzeti nazaj.

branijo na ruskem ozemlju. kursk. kaj bojo pa potem delali pa ne vem.

Pa tud ne vem, zakaj ne bi smelo biti v UA tujih vojakov, če so lahko na ruskem.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.057
2.437
113
branijo na ruskem ozemlju. kursk. kaj bojo pa potem delali pa ne vem.

Pa tud ne vem, zakaj ne bi smelo biti v UA tujih vojakov, če so lahko na ruskem.
Nisi ravno seznanjen z obrambnimi sporazumi med državami?
Sporazum med Kimom i Putinom omogoča navzkrižno pomoč pri branjenju lastne države, torej korejci v Rusiji in rusi v S. Koreji.

Je pa moje letelo na Dacota, ki je napisal da so korejci v Ukrajini.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur in jonny77

shift

Guru
20. jul 2007
9.874
2.262
113
za šankom
nista kandidirala za vodjo kugle, ampak za vodjo svoje države, in za njih bi "naj" tudi delala.
Kje si pa prebral da sem napisal da sta?

Demokrate so premagali podpora genocidu, podcenjevanje kripto industrije, javni dolg, nekontrolirane migracije in splošna nesposobnost furanja največje (potapljajoče) ekonomije. Še vedno mi sicer ni jasno, kako lahko kdorkoli voli Trumpa, mi je pa jasno, zakaj ne demokratov.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.934
10.667
113
kod Džej-Zija
Ali pa ima folk samo dovolj woke bullshita. In njenega pomanjkanja stališč glede česarkoli. Pred parimi dnevi je celo CNN opazil, da je v eni zvezni državi zagovarjala eno stališče, v drugi pa nasprotno.

Ona je kot naš Golob, prazna, brez vsebine. To je tisto, kar jo je pokopalo, ne pa "predsodki", ki jih je tako enostavno lepit na nasprotnike.

• Všeč mi je
Reactions: B81, tomi in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.641
15.692
113
Demokrate so premagali podpora genocidu, podcenjevanje kripto industrije, javni dolg, nekontrolirane migracije in splošna nesposobnost furanja največje (potapljajoče) ekonomije. Še vedno mi sicer ni jasno, kako lahko kdorkoli voli Trumpa, mi je pa jasno, zakaj ne demokratov.
Bi rekel, da ima tudi Trump svoj delež opranih volilcev, ki bi ga volili ne glede na vse. Ostali pa so ga verjetno volili iz podobnega principa kot se voli pri nas v stilu "samo da ni Janša" a je tam tokrat "samo da ni Kamala" in ker Kamal realno gledano ne more preemagati nihče drug kot Trump, le-ta pobere še kup dodatnih glasov.

• Všeč mi je
Reactions: shift in mosseero
2. okt 2007
3.779
2.264
113
naša predsednica že čestitala Trumpu

Priponke

• 1730884116357.png
    1730884116357.png
    55,6 KB · Ogledi: 12

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.057
2.437
113
Ali pa ima folk samo dovolj woke bullshita. In njenega pomanjkanja stališč glede česarkoli. Pred parimi dnevi je celo CNN opazil, da je v eni zvezni državi zagovarjala eno stališče, v drugi pa nasprotno.

Ona je kot naš Golob, prazna, brez vsebine. To je tisto, kar jo je pokopalo, ne pa "predsodki", ki jih je tako enostavno lepit na nasprotnike.
Trump je dvakrat zmagal proti ženski - primerjaj ju, njuna stališča in njun rezultat.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.683
5.857
113
Nisi ravno seznanjen z obrambnimi sporazumi med državami?
Sporazum med Kimom i Putinom omogoča navzkrižno pomoč pri branjenju lastne države, torej korejci v Rusiji in rusi v S. Koreji.

Je pa moje letelo na Dacota, ki je napisal da so korejci v Ukrajini.
Zdaj so v Kursku, bomo videli če bodo tam ostali. Kmerom tudi jaz ne zaupam preveč.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.019
4.265
113
V Pensilvaniji volili celo amiši, ki ne volijo.. Zgleda da je z demokrati šlo tako daleč, da so spravili na volišče tudi njih.