N.R.A. Declares Bankruptcy and Seeks to Exit New York (Published 2021)
The group, which said it planned to reincorporate in Texas, is currently being investigated by New York’s attorney general, who is seeking to dissolve it.
Potem pa ukrepaj tudi pri drugih. Sam veš kakšne drugi pišejo in to ornk žalitve ampak potem brišejo in se jokcajo moderatorjem.8888 prosim če lahko primerno prilagodiš svoj nabor izrazov! Vnasprotnem bom moral ukrepat!
Potem pa ukrepaj tudi pri drugih. Sam veš kakšne drugi pišejo in to ornk žalitve ampak potem brišejo in se jokcajo moderatorjem.
Nisem pa nič žalil. Una je fašistka in ob vsem napisanem temu ne moreš oporekati, tako kot ne za antifa. Kdo se je pritožil?
Načeloma s teboj ni vredno razpravljati. Pe vseeno.Ne, jaz sem za pravo demokracijo, kjer lahko delaš in govoriš vse. In ne nisem fašist, samo razmišljam naprej in vidim kam vse skupaj pelje. Sem pa proti banu.
Potem pa ukrepaj tudi pri drugih. Sam veš kakšne drugi pišejo in to ornk žalitve ampak potem brišejo in se jokcajo moderatorjem.
Nisem pa nič žalil. Una je fašistka in ob vsem napisanem temu ne moreš oporekati, tako kot ne za antifa. Kdo se je pritožil?
Ko se zbere na kupu dovolj oboroženih zaplankancev tvojih miselnih kapacitet, je malo drugače, kot v primeru tebe, ki upaš zlivati gnoj le po forumu.Tile zmagovalci se bojijo lastnega naroda. Ja kako pa to, če so zmagali pošteno z največ glasovi do sedaj?