Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Evo zgodba tega tedna.
Na službenem parkirišču v torek izvajamo premike avtomobilov. Bilo je pač potrebno prestaviti nekaj avtomobilov. Parkirišče meji na večstanovanjsko hišo, očitno nek samski dom. Odpre se okno in iz njega čukavo pogleda oseba, ki se začne razburjati zakaj mi zmeraj "kurblamo" te avtomobile in ga motimo (seveda pri počitku). Gre za osebo, ki ne zna besede slovensko, ki je cel da na počitku, ki verjetno nima enega dneva delovne dobe itd., da me ne bo kdo obsojal, da preveč obsojam druge.
Malo me je ta zadeva šokirala, da te nadere oseba za katero pravzaprav delam in jih bo do večnega počitka preskrbljala država.
Vprašam se tudi zakaj te finančno sploh podpiramo?
1. Koga predstavljas da pises v mnozini?
2. Koga konkretno ti prezivljas?
Tvoj post pa smrdi na fasizem in omejenost. To da Vase Pomembno Velicanstvo ima oh in sploh vazno SLUZBENO (za razlikod od tistih lenuhov) je VAS problem. Vasi logisticni problemi SO VAS PROBLEM. Nekateri to razumejo, nekateri ne. Hebiga. Verjetnost da te bodo v oh in sploh zahojenem samskem domu razumeli je veliko vecja kakor pri vecini Slovencev. So nekako navajeni "hrupa".
Vecina osebkov v teh domovih ima vsaj 2x vec delovne dobe od tebe. Pa ne zaradi njihove oh in sploh speficinosti ampak posledica dejstva da so delali za velika podjetja v katerih je bila stvar "urejena". Tisti ,ki imajo malce manje dobe kakor bi lahko imeli pa verjetno zaradi tega ,ker oh in sploh postenjaki (domorodci) niso placevali prispevke.
Potem ,ko so domorodci "lenuhom" kradli prispevke, ostali dolzni za par mesecev/let plac jih drzijo za talce v samskih domovih. Lenuhi namesto da spokaj v 3pm (da lahko Vase Pomembno Visocanstvo) preparkira avtomobile se pa borijo za nekaj posteno zasluzene revscine ceprav je to naceloma problem drzave.
Ce nisi dojel pa povzetek:
Nekdo vas je poslal v 3 ,ker je imel slab dan. Vse drugo so tvoje fasisticne blodnje brez podlage v realnem zivljenju.