Zakaj te ljudi podpiramo?

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Evo zgodba tega tedna.

Na službenem parkirišču v torek izvajamo premike avtomobilov. Bilo je pač potrebno prestaviti nekaj avtomobilov. Parkirišče meji na večstanovanjsko hišo, očitno nek samski dom. Odpre se okno in iz njega čukavo pogleda oseba, ki se začne razburjati zakaj mi zmeraj "kurblamo" te avtomobile in ga motimo (seveda pri počitku). Gre za osebo, ki ne zna besede slovensko, ki je cel da na počitku, ki verjetno nima enega dneva delovne dobe itd., da me ne bo kdo obsojal, da preveč obsojam druge.

Malo me je ta zadeva šokirala, da te nadere oseba za katero pravzaprav delam in jih bo do večnega počitka preskrbljala država.

Vprašam se tudi zakaj te finančno sploh podpiramo?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Mogoče bi se bilo pametno izogibati blokade in podobnega izživljanja nad avti.
wink-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik stop pravi:
kaj pa če je spal za nočno izmeno.

Misliš nočno izmeno spanja? Ti ljudje ne delajo, pijejo in počivajo cel dan. A nisi prebral?

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.082
495
83
tam ko se terc po tori rola
Hm, nikakor da bi modela zagovarjal, ampak... kako pa veš, da ne dela vedno nočno? Si 24/7 tam, da veš, kdaj je doma in kdaj ne? Lahko, da je kje nočni čuvaj. Če pa je model res na sociali in poležava po cel dan, pa... ko ga jebe. Ja, res -futramo jih, celo življenje so na zizi države...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Meni so pa vrli soSlovenci klicali policijo, ko sem si drznil delati v nedeljo in ubogi blokar ni mogel spati sredi zime pri odprtem oknu.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Gre za osebo, ki ne zna besede slovensko, ki je cel da na počitku, ki verjetno nima enega dneva delovne dobe itd., da me ne bo kdo obsojal, da preveč obsojam druge.
Vidimo, nič obsojanja whatsoever - samo iz tona njegovega glasu si uspel razbrati dolžino njegove delovne dobe.

Citat:
Uporabnik YuGec pravi:Malo me je ta zadeva šokirala, da te nadere oseba za katero pravzaprav delam in jih bo do večnega počitka preskrbljala država.

Od kdaj pa imajo pravico nadiranja samo slovenski državljani s 15-letno delovno dobo - zaradi mene te lahko v 3 PM pošlje ameriški turist.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Malo me je ta zadeva šokirala, da te nadere oseba za katero pravzaprav delam in jih bo do večnega počitka preskrbljala država.

Pa si mu to povedal?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Hm, nikakor da bi modela zagovarjal, ampak... kako pa veš, da ne dela vedno nočno? Si 24/7 tam, da veš, kdaj je doma in kdaj ne? Lahko, da je kje nočni čuvaj. Če pa je model res na sociali in poležava po cel dan, pa... ko ga jebe. Ja, res -futramo jih, celo življenje so na zizi države...

Z bankrotom države, bi se moralo to poštimat..... ali ne?

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
ja tale bankrot države pomeni tudi odseljevanje po LIFO principu. Last in -first out , priseljenci iz nekdanjih jugoslovanskih republik že pakirajo za Švico, Nemčijo

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Gre za osebo, ki ne zna besede slovensko, ki je cel da na počitku, ki verjetno nima enega dneva delovne dobe itd., da me ne bo kdo obsojal, da preveč obsojam druge.
Vidimo, nič obsojanja whatsoever - samo iz tona njegovega glasu si uspel razbrati dolžino njegove delovne dobe.
.

Ali pa morda iz tega, da ga že par let pozna. Ampak hej, dajmo nabijat v tri prazne. /kravakonjmode
cheer.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik stop pravi:
ja tale bankrot države pomeni tudi odseljevanje po LIFO principu. Last in -first out , priseljenci iz nekdanjih jugoslovanskih republik že pakirajo za Švico, Nemčijo

Gor že ne bodo na sociali kr tako, kot pri nas.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
.

Ali pa morda iz tega, da ga že par let pozna. Ampak hej, dajmo nabijat v tri prazne. /kravakonjmode
cheer.gif

Citat:
Ampak ne daj se motit, continue, please.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
YuGec dotičnega osebka ne pozna (oz nam v svojih postih razen ugibanj ni postregel z ničemer drugim). ampak ne daj se motiti, illiterate i_diot mode, full speed ahead.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
YuGec dotičnega osebka ne pozna (oz nam v svojih postih razen ugibanj ni postregel z ničemer drugim). ampak ne daj se motiti, illiterate i_diot mode, full speed ahead.

Končno si priznal, da si nepismen [cenzura].
aplauz.gif
Počasi so se ti fraze začele ponavljati. Uporabi google in jih malo osveži.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.429
2.521
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Evo zgodba tega tedna.

Na službenem parkirišču v torek izvajamo premike avtomobilov. Bilo je pač potrebno prestaviti nekaj avtomobilov. Parkirišče meji na večstanovanjsko hišo, očitno nek samski dom. Odpre se okno in iz njega čukavo pogleda oseba, ki se začne razburjati zakaj mi zmeraj "kurblamo" te avtomobile in ga motimo (seveda pri počitku). Gre za osebo, ki ne zna besede slovensko, ki je cel da na počitku, ki verjetno nima enega dneva delovne dobe itd., da me ne bo kdo obsojal, da preveč obsojam druge.

Zato, ker je manjšina, ker je tujec, ker je nekaj posebnega,..... Taki ljudje imajo prednost in vse pravice. Evropa to podpira z ustavo. Normalnost dandanašnji ni cenjena in je kvečjemu zatirana. Zadnijč sem bil pri maši po dolgem času in moli se samo za otroke, mladino, bolnike, invalide, ostarele, samske in ovdovele. Za delovne zaposlene pa naj gredo k vragu.