Ooo, zna biti, da imas prav. Jaz ne poznam Budimpeste, zato mi lahko tudi nalozis, da je bil tisto tam Zmajski most
Bil je bel in zelo velik v primerjavi s slovenskimi in ostarija na slikah (kliknil sem prvi link na levi, potem pocasi prides od vitrazev do slik notranjosti) je natanko tisto, cesar se spomnim, edino mize se mi zdi da so bile malo drugace postavljene, ampak to se v letih pac lahko spremeni. Mi smo sedeli tam cisto na koncu, kar se vidi na onih dveh slikah za vitrazi. Premisljujem glede imena, pa se mi tudi zdi znano.
Se pravi: nasel si pravo stvar, in to v prvem poskusu ! Za koliko sem zgresil od tistega belega mosta ? Minilo je ze precej casa, spomini so bili pa bezni, ker nismo sli nacrtno tja, ampak smo samo malo tavali po mestu in pac bili lacni, potem pa pac v nasprotno smer nazaj, dokler nismo prisli do tiste ceste, ki pelje cez tabeli most..
Zal mi je, da slisim da ni vec tako dobro, ker takrat je bilo res prima (enih 15 let nazaj)
5*, ce se lahko se kako oddolzim, se bom z veseljem. Kar ne morem verjeti, da je sploh kdo uganil iz tistega oskubljenega opisa (in ocitno se nekoliko napacnega), pa se tako hitro.