Zakaj smo taki rasisti še v ljubezni?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Je Mhmmm-ju zmanjkalo inovativnosti, pa ga nadomeščaš?
Drugače pa
hysterical-1.gif

Do danes ga je nadomeščal, ko je prišel z morja.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
in kakšen ima to vseslovenski priimek? sej kolikor jest vem imajo vsi cigani normalne priimke. se znajo prilagodit, da so čim manj opazni. na papirju.

Drugače pa... Ja malo preveri ozadje. ali živi sama, al živi še v kempu... kakšno ma kej solo, službo, ipd...

sicer če bi jo rad pa samo povaljal... pa go ahead. sam mater, to je lahko pasti. pol pridejo pa brati na vrata. pa da je noseča, pa da je ful žalostna ker si izkoristu, pa da bi jo mogoče par 1000€ potolažilo...

sicer pa... preveri jo. sej bo hitr jasn kam pes taco moli.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja sej ne bo vedla. malcom bo plačal, pa bo mir. čez 14 dni se bosta pa nove dve pojavile v lokalnem baru.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Zdaj pa jaz vas vprašam; "Kako zgleda 2009, da ma naš ded "pečeno" lubico?

Zgleda da si samo potreben, če bi bil res zaljubljen bi se ti fučkalo za druge.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Mx ciganka je!!!
Mej vsaj malo štajerskega ponosa no!!!!!!

Model ima prav. Ne prodaj se za manj kot piksno laškega !
nahrung002.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
just do it...

mogoce bos skonto pozimi dobu petarde pa lucke za na smrekico
tongue-1.gif

ce jo bos dobro, pa se nov tepih. ti so baje dragi, ker so ful kvalitetni
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
just do it...

mogoce bos skonto pozimi dobu petarde pa lucke za na smrekico
tongue-1.gif

ce jo bos dobro, pa se nov tepih. ti so baje dragi, ker so ful kvalitetni
grin1.gif

Sploh nemislim razlagat da se tu negre za mene, recimo da se, skratka dobljena je bla ponudba,
da sploh ni problem, če bi jo hotel odkupit. Prisežem majkemi, da je rekla da to tako je pri njih.

Samo sma z frendom študirala, oz. jaz sem pribil idejo, da če je temu res tako, pol je itak že prodana kam v minhen...

Poročam v drugi temi ki sem jo odprl, kako se bo rascvetlo, ker ju3 se gre kupovat v AU in gre zraven,...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V lokalno kafano sta začeli prihajat 2 mladenki, po moji polprofesionalni presoji med 22-24 let. Itak malkom malo
skuša flirtnit, bol za foro kot pa kaj resnega, doma me čaka predpasnik in valjar,... In glej ga zlomka še slepa kura zrno najde
in babika začne vračat poglede... Zdaj pa problematika... Punca v osnovi luskana, nosi te poletne oblekice, res modiš opedenana,,
pripelje se s svojim mini avtekom, spije 2 beli kavi, debatira dokaj "razgledano", zgovorna s prfektnim štajerskim naglasom, edina
jeba je, da je romkinja. Sicer najbolj socializirana, ampak pač, romkinja,...

Zdaj pa ena moja stran bi vbistvu jo "povozla" na biljard mizi, da ji jasno nebi blo kaj se z njo dogaja,...
Druga stran bi jo pa povozla in to dobesedno,...

Zdaj pa jaz vas vprašam; "Kako zgleda 2009, da ma naš ded "pečeno" lubico?

Jaz Ciganke ne bi pecaril, Albanke tud ne in sicer zato, ker nikol ne veš, ali se ti ne bo njena familija s fotrom na čelu za vrat obesila in zahtevala, da končaš, kar si začel, z drugimi besedami, poroko..

To je drugačen folk, kot mi, oni to ful resno jemljejo, takoj, ko tip pokaže resno zanimanje za punco, se začnejo menit o poroki..

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Jas pa je nebi meu ker še mam neko spoštovanje do sebe
in pod nobenim pogojem nebi meu pečene !!!!!
pa newem pač ne maram tega folka v svoji bližini kaj šele da bi meu punco njihovo!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Mx ciganka je!!!
Mej vsaj malo štajerskega ponosa no!!!!!!

A ni to preko trojan nekje tam tam cigani in štajerci
sprasujem se.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Poglej s stališča njenega fotra. Hčerka mu je neke vrste investicija, ni tu zajebancije, da bi se ti vozo pa ne plačal. To ni avto.
Pelješ-plačaš, tak je to
smile-1.gif