Zakaj smo taki rasisti še v ljubezni?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
V lokalno kafano sta začeli prihajat 2 mladenki, po moji polprofesionalni presoji med 22-24 let. Itak malkom malo
skuša flirtnit, bol za foro kot pa kaj resnega, doma me čaka predpasnik in valjar,... In glej ga zlomka še slepa kura zrno najde
in babika začne vračat poglede... Zdaj pa problematika... Punca v osnovi luskana, nosi te poletne oblekice, res modiš opedenana,,
pripelje se s svojim mini avtekom, spije 2 beli kavi, debatira dokaj "razgledano", zgovorna s prfektnim štajerskim naglasom, edina
jeba je, da je romkinja. Sicer najbolj socializirana, ampak pač, romkinja,...

Zdaj pa ena moja stran bi vbistvu jo "povozla" na biljard mizi, da ji jasno nebi blo kaj se z njo dogaja,...
Druga stran bi jo pa povozla in to dobesedno,...

Zdaj pa jaz vas vprašam; "Kako zgleda 2009, da ma naš ded "pečeno" lubico?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hysterical-1.gif

mas izgovor da je poletje, pa da je od srede junija pa do zdaj bla na morju
tongue-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Either way, dobesedno zavohaš jih takoj. Že iz tega razloga se ne spraviš na nobeno. Potem pa pride še epopeja s celo njeno familijo ... Nein danke, naj se kar guzičijo med sabo. Pa še lepe niso, naj majo še tak prfekten štajerski naglas. A brčice, sideburns pa močne obrvi te ne motijo?

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Sodeč po tem, kakšne pišeš na tem forumu, je bolje zanjo, da jo pustiš pri miru. Če še tako pošlihtaš v svoji glavi imam občutek, da je ne bi nikoli smatral za sebi enako.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz,...

zadost žalostno, da si pustite, da vam drugi solijo pamet, kakšnega partnerja imate
bonk.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Bljak, naj bo ne vem kak lepa se mi gnusijo. Če že druga ne maš potem probleme z njeno žlahto, ker če boš toto nategno potem se boš mogo poročit z njo.

Pa baje majo ciganke ful kisle lulike
grin1.gif

Tak, da jaz se nebi tu vmes neke slino
tongue-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
A brčice, sideburns pa močne obrvi te ne motijo?

Nima! Prevero. Da nisem zvedel priimka bi bil še zdaj skeptičen. Sej pravim, izredno socializiran primerek cigota.

Že to da punca vozi je pri njih oh in ah, kajšele tako mlada,... In to s svojim avtom.
(dvomim, da ma brat/foter twingota z 3mi rožicami na havbi...

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz,...

zadost žalostno, da si pustite, da vam drugi solijo pamet, kakšnega partnerja imate
bonk.gif

467716-post_slo.gif
Dobro napisano

Se popolnoma strinjam, ampak če malo prebereš malcomove poste, potem ti je lahko jasno, da on ne rabi, da mu drugi pamet solijo, on išče zgolj potrditev svojih dvomov.
In raja tukaj na alterju ga bo z veseljem peljala po pravi poti.
bonk.gif