Zakaj sem po nasvet????

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Nekaj mi ni jasno.Bral sem klosharjevo temo in nekaj nasvetov kaj je nardil narobe pa take fore.....
Zdaj me pa zanima koliko dejansko palijo ti nasveti?
Kako jo osvojit,kako jo obdržat,kako naredit,da se me ne bo naveličala,kako ga vtaknit ............
Če že pri osvajanju rabiš pripročnik, koliko si pol še sploh ti?kaj pa ko jo osvojiš? spet nasvet in tako naprej? koliko si ostaneš zvest, če druge sprašuješ kaj nardit pa sam ne veš kaj bi sploh rad?
Ne rečem,da pobereš kakšno idejo ampak, da za vsak dan v tednu vprašaš kakšen naj boš.........
Ima to smisel?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz sem v bistvu rabil nekoga za izpovedat se in pa 2nd hand opinion, ker ste po večini vsi malce starejši in posledično bolj izkušeni. Vsak nasvet zna priti prav.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
To ima smisel v obdobju formiranja osebnosti.Smisel je, da se losaš tistih delov svojega značaja, ki so škodljivi.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
daj, če ti kaj ni jasno vprašaj, ti dam kak nasvet.
cheer.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Alter je kul za izpovedi, men osebno mnogokrat boljš kot razni ženski forumčki (to sem že povedala enkrat) ker tuki ni milosti
grin1.gif
in se pove tko kot je.
Bom pa jaz v kratkem se tud rabla izpovedat...

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Alter je kul za izpovedi, men osebno mnogokrat boljš kot razni ženski forumčki (to sem že povedala enkrat) ker tuki ni milosti
grin1.gif
in se pove tko kot je.

jaz sem mislo, da imamo za to prijatelje(ice)
sprasujem se.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
grin1.gif
in se pove tko kot je.

glede sloveneta?
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
sto posto ji je dal košarico, ko jo je zagledal..tud slonet ima okus
evil.gif

tega ne vem...ampak da recimo korleone odjebe žensko, pa to lahko pomeni samo tole: nekaj mora biti hudo narobe s tako babo...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja, sam si je kriv, kaj je pa rinil na pijačo, sej bi lahko sam vedel da na Alterju so same grdobe in čudakinje
grin1.gif